E E2936 Becerikli Katılım 27 Şubat 2026 Mesajlar 234 Çözümler 2 Beğeniler 70 16 Mart 2026 #11 Isenea Dieur Has dedi: God of War, Call of Duty Modern Warfare (Eski) serisi, Dead Space serisi. Genişletmek için tıkla... Eski Warfare, şu anın AAA seviyesinde değil bence hocam ama oynanır yine de. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2026
Isenea Dieur Has dedi: God of War, Call of Duty Modern Warfare (Eski) serisi, Dead Space serisi. Genişletmek için tıkla... Eski Warfare, şu anın AAA seviyesinde değil bence hocam ama oynanır yine de.
Isenea Dieur Has Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.672 Çözümler 12 Beğeniler 2.592 16 Mart 2026 #12 E2936 dedi: Eski warfare şu anın AAA seviyesinde değil bence hocam ama oynanır yine de. Genişletmek için tıkla... Oyun serisi AAA olarak geçiyor ama yine de siz bilirsiniz hocam . Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2026
E2936 dedi: Eski warfare şu anın AAA seviyesinde değil bence hocam ama oynanır yine de. Genişletmek için tıkla... Oyun serisi AAA olarak geçiyor ama yine de siz bilirsiniz hocam .
E E2936 Becerikli Katılım 27 Şubat 2026 Mesajlar 234 Çözümler 2 Beğeniler 70 16 Mart 2026 #13 Isenea Dieur Has dedi: Oyun serisi AAA olarak geçiyor ama yine de siz bilirsiniz hocam . Genişletmek için tıkla... Hocam demek istediğimi anlamadınız; grafik kalitesi olarak şu an güncel çıkmış AAA oyunlar kadar iyi değil diyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2026
Isenea Dieur Has dedi: Oyun serisi AAA olarak geçiyor ama yine de siz bilirsiniz hocam . Genişletmek için tıkla... Hocam demek istediğimi anlamadınız; grafik kalitesi olarak şu an güncel çıkmış AAA oyunlar kadar iyi değil diyorum.
Isenea Dieur Has Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.672 Çözümler 12 Beğeniler 2.592 16 Mart 2026 #14 E2936 dedi: Hocam demek istediğimi anlamadınız grafik kalitesi olarak şu an güncel çıkmış AAA oyunlar kadar iyi değil diyorum. Genişletmek için tıkla... Yahu yenilenmiş versiyonu boşuna mı çıktı bu oyunun? Oyunlar grafiklere göre bakılarak yargılanamaz. Çok grafik takıntınız oluyorsa yenilenmiş versiyonlarını oynarsınız. AAA oyun AAA oyundur, grafikler bir etken değildir.
E2936 dedi: Hocam demek istediğimi anlamadınız grafik kalitesi olarak şu an güncel çıkmış AAA oyunlar kadar iyi değil diyorum. Genişletmek için tıkla... Yahu yenilenmiş versiyonu boşuna mı çıktı bu oyunun? Oyunlar grafiklere göre bakılarak yargılanamaz. Çok grafik takıntınız oluyorsa yenilenmiş versiyonlarını oynarsınız. AAA oyun AAA oyundur, grafikler bir etken değildir.