Blackss

Uzman
Arkadaşlar merhaba.

ABD'nin kasabalarında geçen dizi veya film arıyorum. Herhangi bir tür olabilir fark etmez ama böyle gizem, polisiye gibi türü olursa çok daha iyi olur. Twin Peaks mesela bayılarak izlediğim bir diziydi. Hem gizem, hem aksiyon, hem klasik ABD kasabaları vs. çok sevmiştim.

Yani kasaba değil de köy dersek şiddetle From öneriyorum. Film olarak da Crazies. Mukemmel bir yapım değil, remake ama ABD atmosferi mükemmel, No Country for Old Man de öneririm.

Stranger Things, 80'ler Amerikasını mükemmel aktarıyor.
İzlemez olur muyum hocam efsane :D

Stranger Things ile Forest gump öneririm.
Teşekkürler ikisi de efsane yapımlar izledim.

The Outsider. Stephen King uyarlaması bir dizi. Bence güzeldi. Daha ilk bölümden insanı içine çekiyordu.
Bu iyiye benziyor sağ ol hocam listeme ekledim.

Yani kasaba değil de köy dersek şiddetle From öneriyorum. Film olarak da Crazies. Mukemmel bir yapım değil, remake ama ABD atmosferi mükemmel, No Country for Old Man de öneririm.
Teşekkürler hemen bakıyorum.

Arkadaşlar merhaba.

ABD'nin kasabalarında geçen dizi veya film arıyorum. Herhangi bir tür olabilir fark etmez ama böyle gizem, polisiye gibi türü olursa çok daha iyi olur. Twin Peaks mesela bayılarak izlediğim bir diziydi. Hem gizem, hem aksiyon, hem klasik ABD kasabaları vs. çok sevmiştim.
Jack Reacher izleyebilirsin ya da The Wire da olabilir o da güzel dizidir.