Bir avcı uçağı ile insansız hava aracını kıyaslayarak ne kadar cahil birisi olduğunu sadece bana değil tüm foruma kanıtlamış oldun.

Sana daha fazla cevap vermeyeceğim, bu cehaletle yaşamaya devam et.

Tüh rezil olduk. Ben sana sadece onlar mı var dedim? Sadece F-35 değil önemli olan. O zaman ABD'nin F35 satmadığı her ülke saldıramaz hiçbir yere. Senin mantık bu. Benim bir önceki mesajımda belirttiğim şu kendi üretimlerimiz gittikçe gelişiyor ve TB 2 çok güçlü, böyle devam ederlerse ileride F-35 seviyelerinde uçaklarda çıkacak.

@senuzulme ha ek olarak ülkemizde bakanlık sistemi var, yani bu bütün kararları Erdoğan tek başına vermiyor.

Son düzenleme:
Amerika'dan F-35 alıp ilişkilerimizi güçlendirmeliyiz, askeri ve daha birçok alanda en güçlüler onlar. Güzel bir politika kullanıyorlar. Orta Doğu'da Amerika'nın en çok güvendiği ülkeler İsrail ve Türkiye, @senuzulme hocam gayette güzel açıklamış. Ayrıca İHA'lar ve SİHA'lar asla ama asla F-35'ler ile karşılaştırılamaz, biri insansız, diğeri insanlı avcı uçağı. Ayrıca F-35'i tanımlayabilmek için radarların çok gelişmiş olması lazım, terör örgütlerine saldırırken bir etkendir. S-400 .vb savunma sanayisinde kullanılır evet, ama bize yapılan saldırıların neredeyse hepsi terör örgütlerine bağlı. Nizami bir şekilde değiller, bu yüzden S-400'ün bize bir faydası olmayacaktır/olmuyor da.