Tüh rezil olduk. Ben sana sadece onlar mı var dedim? Sadece F-35 değil önemli olan. O zaman ABD'nin F35 satmadığı her ülke saldıramaz hiçbir yere. Senin mantık bu. Benim bir önceki mesajımda belirttiğim şu kendi üretimlerimiz gittikçe gelişiyor ve TB 2 çok güçlü, böyle devam ederlerse ileride F-35 seviyelerinde uçaklarda çıkacak.
@senuzulme ha ek olarak ülkemizde bakanlık sistemi var, yani bu bütün kararları Erdoğan tek başına vermiyor.
Amerika'dan F-35 alıp ilişkilerimizi güçlendirmeliyiz, askeri ve daha birçok alanda en güçlüler onlar. Güzel bir politika kullanıyorlar. Orta Doğu'da Amerika'nın en çok güvendiği ülkeler İsrail ve Türkiye, @senuzulme hocam gayette güzel açıklamış. Ayrıca İHA'lar ve SİHA'lar asla ama asla F-35'ler ile karşılaştırılamaz, biri insansız, diğeri insanlı avcı uçağı. Ayrıca F-35'i tanımlayabilmek için radarların çok gelişmiş olması lazım, terör örgütlerine saldırırken bir etkendir. S-400 .vb savunma sanayisinde kullanılır evet, ama bize yapılan saldırıların neredeyse hepsi terör örgütlerine bağlı. Nizami bir şekilde değiller, bu yüzden S-400'ün bize bir faydası olmayacaktır/olmuyor da.