Ya aslında başlık böyle değildi de sonradan şüpheliyi sondan çekip başa aldım, sonu düzeltmeyi unutunca onaya gitti. Herhalde modlarımız da biraz uykulu, fark etmemiş. Keşke şu başlık düzeltme önerisi faaliyete geçseydi.
George Floyd'un ölümüne sebep olan 3 polisten ikisinin cezası bitmek üzere, onu öldürende hala hapiste. Ara sıra hakim karşısına çıkıyor fakat ağaç gibi dikildiği için hücresine geri gidiyor
ABD'de siyahi george Floyd'u öldüren eski polis memuru derek chauvin, hapishanede bıçaklanarak yaralandı. ABD'de siyahi george Floyd'u gözaltına alırken ölümüne neden olan polis memuru derek chauvin, hükümlü bulunduğu Arizona'daki hapishanede başka bir mahkum tarafından bıçaklanarak yaralandı. Kaynak: euronews.com
Şimdi bir şeyler yazacağım ama yazmıyorum. Sadece şunu diyeceğim, yaratılış gereği erkekler kadınlardan güçlüdür.
Bilimsel çalışmalar kadın ve erkeğin fizyolojik, biyolojik ve fiziksel farklarını net olarak göstermektedir. -erkekler kadınlara göre daha güçlü, vücut yapıları gelişkin ve kemik kütleleri fazladır. -kadınların kalp ve solunum hızı erkeklerden fazladır.
@Negative Sir, ona bir şey demiyorum da normalde Amerikan polisi acımaz ve onların yetkisi de geniş oldukça. Şüpheliyi tutuklamışlar ve şüpheli de kaçmış. Etkisiz hale getirmek adına ayağından vururlar diye beklemiştim ben.
@Negative Sir, ona bir şey demiyorum da normalde Amerikan polisi acımaz ve onların yetkisi de geniş oldukça. Şüpheliyi tutuklamışlar ve şüpheli de kaçmış. Etkisiz hale getirmek adına ayağından vururlar diye beklemiştim ben.
Hocam diyorum ya. İşte cevap burada gizli “şimdi bir şey diyeceğim ama diyemiyorum”. Linç yemeyecek şekilde geniş kapsamlı konuşmak istersem, belki “kadınlarda dominant” olan acıma duygusu devreye girmiştir. Acıma duygusundan kastığım “silahla bir cana kıyamama”.