Stardew Valley
Deneyimli
Videoda bakan açıklama yaparken bile "ICE Polisi" diyor nasıl polis olmuyor acaba?
ICE: Amerika Birleşik Devletleri Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza
Videoda bakan açıklama yaparken bile "ICE Polisi" diyor nasıl polis olmuyor acaba?
Yapma ya, yokmuymuş yetkisi?
**Deadly force may be used only when a designated immigration officer … has reasonable grounds to believe that such force is necessary to protect the designated immigration officer or other persons from the imminent danger of death or serious physical injury
Elimde silah olsa ve birisi beni ezmeye çalışsa ben vururum onu kimse kusura bakmasın. Ice savunma gibi bir durum yok burada kendilerini sevmiyorum ama durum açık.
Yapma ya, yokmuymuş yetkisi?
Ben burada birini savunmuyorum yetkisi olmayan bir kişi bir kişiyi öldürmesi suçtur isterse üzeriden traktörle geçmeye çalışsın.
Burada sadece arabayı yakınına götürmüş Trump da bunu üzerine sürmüş olarak algılamış.
Nefsi müdafaa.
Yetkisi neden yokmuş bu arada söylede öğrenelim.Foruma wiki tarzı bir şey eklenebilir. Açtığım bilgilendirici konuları oraya açarım.
Ajan diyor burada video da da göçmenlik polisi olarak geçiyor ajanlarla alakası yok.
Ben burada birini savunmuyorum yetkisi olmayan bir kişi bir kişiyi öldürmesi suçtur isterse üzeriden traktörle geçmeye çalışsın.
Burada sadece arabayı yakınına götürmüş Trump da bunu üzerine sürmüş olarak algılamış.