ICE aşırı soğukkanlı kişiler barındırıyor, o kadar çok olay izledim ki. Fena karışacak ortalık.

ABD medyası kadının sebepsizce öldürüldüğü şeklinde bir çerçeve çizmeye çalışıyor. Kadın açıkça aracı ICE memurunun üzerine sürmeye çalışırken vuruluyor ama demokratlar bu durumdan bahsetmeyi tercih etmiyorlar.
Cumhuriyetçi + Demokratçı Trump'da bazı şeyleri bahsetmiyor.
Dipnot: bu olayda kim haklı kim haksız ilgilenmiyorum açıkçası.

Cumhuriyetçi + Demokratçı Trump'da bazı şeyleri bahsetmiyor.
Dipnot: bu olayda kim haklı kim haksız ilgilenmiyorum açıkçası.

Trump demokrat değil, cumhuriyetçi. Kendisi ve partisi son bir yıldır FAFO mentalitesiyle ülkeyi yönetiyorlar. Amerikan halkı içinde kazan kaynıyor, Anti-Amerikan birisi olarak keyifle izliyorum.

Trump'çı arkadaşlara kötü bir haberim var olayın anlatıldığı gibi olmama ihtimali var yakında kokusu çıkar.

Amerikan rüyası çöküyor gibi yavaştan. 😁

Soruşturma başlatılmış zaten soruşturma sonrasında olay ortaya çıkacaktır.

Son düzenleme:
ICE polis değildir. ICE mahkeme kararı olmaksızın arsanıza bile giremez, kapınızı açmaya çalışamaz. ICE memurunun bir yandan telefonuyla video aldığının görüntüsü mevcut. Trump provakasyonu bırakıp görüntülerin yayınlanmasına izin verirse neyin ne olduğu tam olarak ortaya çıkar.

Ayrıca aracın tamamen sağa kırdığı ve memurun hayatının tehlikede olmadığı memurun yana eğilerek ateş etmesinden ve merminin cama giriş açısından belli.

Eşi olmayan, bir çocuk annesi bir Amerika vatandaşı kadının "Göçmen bürosu" tarafından öldürülmesini, olay yerine bulunan doktora vurulan kadının nabzının bile kontrol edilmesine izin verilmemesini savunmaya çalışmayın boşuna. Soruşturmaların kararları gelince çok üzülürsünüz.