Zaten bir insanın ülkesini soyan Somalililer'i savunması için akıl hastası olması lazım.
Hocam, buradaki mevzu bu değil; asıl mesele ABD’nin son günlerde attığı adımlar. Yani konu ICE ajanının şunu bunu vermesi değil, ABD’nin iyice 'Nazi'leşmeye doğru gitmesi; Venezuela Başkanını kaçırması, New York sokaklarında araba içinde gezdirmesi ve yerel bir mahkemede yargılaması...

Meksika’ya kara harekatı planlaması, Grönland’ı tehdit etmesi İran'ı tehdit etmesi gibi durumlar varken mevzu değişiyor. Yoksa ben de mültecileri sevmem, orası ayrı mesele; ama dünyanın artık ABD’ye karşı sesinin çıkması lazım. Bu her konuda böyle olmalı.

Hocam, buradaki mevzu bu değil; asıl mesele ABD’nin son günlerde attığı adımlar. Yani konu ICE ajanının şunu bunu vermesi değil, ABD’nin iyice 'Nazi'leşmeye doğru gitmesi; Venezuela Başkanını kaçırması, New York sokaklarında araba içinde gezdirmesi ve yerel bir mahkemede yargılaması...

Meksika’ya kara harekatı planlaması, Grönland’ı tehdit etmesi İran'ı tehdit etmesi gibi durumlar varken mevzu değişiyor. Yoksa ben de mültecileri sevmem, orası ayrı mesele; ama dünyanın artık ABD’ye karşı sesinin çıkması lazım. Bu her konuda böyle olmalı.
Her ne kadar Trump’ın ve Venezuelalılar’ın dediği gibi ABD yapmasa Rusya veya Çin yapacak olsa da ABD’nin koca bir ülkeye çökmesi kabul edilemez.

Bodycam footage da geldiğine göre memur haklı diyorum yine.
Farkli videolar izliyor olmaliyiz. Ayni videoya bakip kadinin yaptigi manevranin geri gelip tam sag oldugunu gormemek icin ayni videoyu izlemiyor olmak gerekiyor.

Niyeti ezmek olsa dayar sola, pasa pasa da ezer adami. Adamin silahini cekecek vakti olmaz. Arkadasi vurmak zorunda kalir. Cok guzelde acisi var ezmek icin. :)

1768298296953.gif

O zaman loser oldugunu dusundugumuz herkesi yarin vurmaya baslayalim. Yani bu nasil bi savunma sekli israrla anlamiyorum. Ne ifade etmeli loser olmasi? Afganistan degil ki bu. Protestoda yasal bi hak. Katilmadigimiz her konuda protesto yapanlari vuralim mi simdi?

Son düzenleme: