Detaylar
Kim cevapladı?Ata Tuğkan
Uzman
Başlık ICE ajanları diyor, 1. tweet Border Patrol diyor, 2. tweet Federal ajanlar diyor. Kim vurdu bunları? 
FAFO diyoruz. ICE ajanı üstüne araç sürersen ağlamayacaksın.
Videoyu izlediniz mi? Ajan ustune surulmus bi arac yok ortalikta. Ajan arabanin sol caprazinda duruyor. Araba adamdan uzaklasiyor, ustune gitmiyor. Kadin ICE ajanindan kacmaya calisirken vurularak oldurulmus oluyor. Excessive force.FAFO diyoruz. ICE ajanı üstüne araç sürersen ağlamayacaksın.
Adamın üstüne sürmüyor ki? Buradan izleyeceğiniz üzere kadın kaçınıyor, ajanın bizim açımızdan sağına sürüyor. İstese geyikmiş gibi üzerinden geçerdi. Hadi bunu da geçtim, burada yine ana hat kuruluyor ve kadının ilkyardım almasını engelliyor.FAFO diyoruz. ICE ajanı üstüne araç sürersen ağlamayacaksın.
Bu ICE muhabbetine ortalık çok daha fazla karışacak, umarım bir çatışmaya dönmez olay.
Önceki ICE ajanı konusunda dediğim gibi.
Nazerika ( Nazi - Amerika ) Birleşik Devletleri
Bu da kanıtı. Ayrıca Elon Musk'ın babası Afrika'da zümrüt madeninden pay almıştı; Trump'ın babası ve dedesi ise siyahileri sevmiyordu.
Nazerika ( Nazi - Amerika ) Birleşik Devletleri
Bu da kanıtı. Ayrıca Elon Musk'ın babası Afrika'da zümrüt madeninden pay almıştı; Trump'ın babası ve dedesi ise siyahileri sevmiyordu.
Son düzenleme:
Kaçmaya çalışırken...Videoyu izlediniz mi? Ajan ustune surulmus bi arac yok ortalikta. Ajan arabanin sol caprazinda duruyor. Araba adamdan uzaklasiyor, ustune gitmiyor. Kadin ICE ajanindan kacmaya calisirken vurularak oldurulmus oluyor. Excessive force.
-Durun!
+Durmuyorum
-???
Sana dur emri verilmiş. Açık ve net değil mi?
A DHS LEO may use deadly force only when the LEO has a reasonable
belief that the subject of such force poses an imminent threat of death or serious
bodily injury to the LEO or to another person.7
a. Fleeing Subjects: Deadly force shall not be used solely to prevent
the escape of a fleeing subject. However, deadly force is authorized to
prevent the escape of a fleeing subject where the LEO has a reasonable
belief that the subject poses a significant threat of death or serious physical
harm to the LEO or others and such force is necessary to prevent escape.8
DHS LEOs are prohibited from discharging firearms at the
operator of a moving vehicle, vessel, aircraft, or other conveyance unless
the use of deadly force against the operator is justified under the standards
articulated elsewhere in this policy. 9 Before using deadly force under
these circumstances, the LEO must take into consideration the hazards that
may be posed to law enforcement and innocent bystanders by an out-of-
control conveyance.
Deadly force shall not be used solely to prevent
the escape of a fleeing subject. However, deadly force is authorized to
prevent the escape of a fleeing subject where the LEO has a reasonable
belief that the subject poses a significant threat of death or serious physical
harm to the LEO or others and such force is necessary to prevent escape.8
Son düzenleme:
Dur emri vurulmayi aciklayacak bi sey degil. Dur emri kendini savunmaya girmez. Dur emri verildiyse ve durmadiysa tutuklama emri cikarilir. Excessive force buna deniyor zaten. Kacan oldurulmez, kacan yakalanir, tutuklanir ve due processing ile cezalandirilir. Kacmanin cezasi olum degil Amerika yasalarinda. Afganistan gibi degerlendiriyoruz galiba mevzuyu?Kaçmaya çalışırken...
-Durun!
+Durmuyorum
-???
Sana dur emri verilmiş. Açık ve net değil mi?
Bodycam footage da geldiğine göre memur haklı diyorum yine. Zaten bir insanın ülkesini soyan Somalililer'i savunması için akıl hastası olması lazım.
Tam bir loser, tam!
Tam bir loser, tam!
Son düzenleme: