ABD’de insanlar, “TikTok açılmıyor/kapandı” diye 911’i arıyorlarmış

“TikTok açılmıyor/kapandı” diye 911’i arıyorlarmış. Polis ifadesine göre arayanların çoğu çocuk ve gençlerden oluşuyor.
Bu bile uygulamanın IQ düşüklüğü yaptığını gösteriyor. Normalde yasaklama denen şeye karşıyımdır ama çoğu zaman amacı toksik popüler kültürü körüklemek ve sonucunda toplum içi IQ'yu düşükmek olan bir uygulamanın ABD içerisinde yasaklanmasına karşı çıkmayacağım. Zira bu uygulamanın iyi bir tarafını göremiyorum. Aptallaşmış bir dünyaya karşı zemin hazırlar durumda.

Tarayıcılar için kısa video kaldıran eklentileri var hocam. Onları kullanıyorum ben şahsen.

Beyin göçü olmasa ne olurdu acaba

Adamlar erişim engeli nedir bilmiyor ki...

Hani şaka bir yana, gerçekten Amerika halkının bir kısmının aşırı cahil olduğunu duyardım da bu kadarını beklemezdim. Tabii ki ünlü üniversiteleri, bilim insanları var, o ayrı; ama şu anki halkının durumu çok cahil. Bizimkilerle yarışırlar.

Instagram sanki farklı o da aynı diğer aynı. En güzeli Facebook mis gibi uygulama, özlemişim çok huzurlu bir ortamı var.

Özgürlükçü liberal Amerika'da neyin yasağıymış bu ya?

Hayırdır oğlum?

Amerika da uygulama yasağının olmayacağına mı inanıyordunuz?

Kaynak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…