@Hasan Merkit bir şey biliyorsun ama eksik biliyorsun veri verme olayı 2026 Temmuz da gerçekleşti. Devlet istediğini yaptırır. Discord ilk kapatıldığında devlete günahını bile vermiyordu, kendi yayınladıkları şeffaflık raporunda Türkiye'nin veri taleplerini sıfır çektiklerini kendileri itiraf etti. Ama devlet geri adım atmayıp kapısına kilidi vurunca, Temmuz 2026 itibarıyla tıpış tıpış boyun eğip tüm suçluların log ve verilerini Emniyet'e teslim etmeye başladılar. Yani devlet istediğini söke söke aldı. Böylece Discord açılacak haberleri yayılıyor.

Tıpış tıpış vermesi gerekirdi zaten onların da işine gelmiyordu ama bir süre sonra baktıklar kullanıcı kaybı yaşıyorlar sonra verdiler benim düşüncem.

Büyük resmi gör, 64 yıl 6 ay hapis cezası ile hakkında onlarca suç kaydı olan bir kadın neden dışarıda? Bu sorunun çözümünü bulursan, TikTok'u kapatmana gerek kalmaz.

Bu konuda haklısın zaten ama TikTok'un kapatılmamasını da savunmamı bekleme. Kapansa daha iyi olacağına eminim, Farklı çözümler de var ama o çözümler sence bu ülkede hangi uygulama için kullanıldı.

Bu konuda haklısın zaten ama TikTok'un kapatılmamasını da savunmamı bekleme. Kapansa daha iyi olacağına eminim, Farklı çözümler de var ama o çözümler sence bu ülkede hangi uygulama için kullanıldı.
Regülasyon beklemene hak verebilirim ama her sorun çıkan şeyi kapatmaya kalksak, buranın da kapanacağı bir bahaneyi illaki bulabiliriz.

Gerçi veriler verilse de cezalar caydırıcı mı sanki.

Bu çocuğun verisini Discord'da vermedi, siber suçlarla mücadeleye açık verip yakalanmıştır, enayi..

Regülasyon beklemene hak verebilirim ama her sorun çıkan şeyi kapatmaya kalksak, buranın da kapanacağı bir bahaneyi illaki bulabiliriz.
O konuda da haklısın ama şu an devlet burayı kapatmak istese ne sen ne ben önünde duramayız, kapatır :) Discord'a yaptığı gibi. Devletin gücünü hafife almayalım, isterse kapatır. Ama öyle bir gerekçe yok şu an, bir sürü forum var. O işe kalkışmazlar. TikTok için desteklerim, yarın bir gün buraya bir şey olur, desteklemem. Yani olacağı varsa olur, zaten boşver. Devlet yapacağını yapar, halkı bizi çok dinlemez.

Bu çocuğun verisini Discord'da vermedi, siber suçlarla mücadeleye açık verip yakalanmıştır, enayi..
O çocuk muhtemelen şu anda günlük hayatına gayet normal şekilde devam ediyordur. Sorun tam olarak burada. Platform sana veriyi verse de, sansürlense de değişen bir şey olmuyor. Sorun da bu zaten.

TikTok yasaklanınca yarın zihniyeti düzelmiş bir ülkede uyanmayacağız arkadaşlar.

O çocuk muhtemelen şu anda günlük hayatına gayet normal şekilde devam ediyordur. Sorun tam olarak burada. Platform sana veriyi verse de, sansürlense de değişen bir şey olmuyor. Sorun da bu zaten.

TikTok yasaklanınca yarın zihniyeti düzelmiş bir ülkede uyanmayacağız arkadaşlar.
Hocam, bu ülkeden beklentiyi fazla tutmamak lazım; Avrupa değil burası. Biz de isteriz dedikleriniz olsun, cezalar caydırıcı olsun, platformlar kapanmasın. Ortadoğudayız, bizde şartlar bunlar, ortam böyle şeklinde 😂 yani a*tal eslerin yayın açıp para kazanması, benim alın teriyle kazandığım paraya kıyasla 10 kat kazanmaları bile benim için sinir bozucu. Kapansın, umrumda olmaz. Instagram, WhatsApp kapanmıyor sonuçta. Onları zaten kapatamazlar kolay kolay. Şey olarak bakmayın olaya, hani şu uygulama kapandı, bunu da kapatırlar, nasıl destek verelim diye; Discord kapandı. Instagram kapandı mı? Hayır. Veya WhatsApp, Snapchat vs. yani gerekli olan kapanıyor zaten, boşverin. Hem devlet kapatmak istese önünde mi duracağız? Biraz siyasi olacak ama İmaro içeri alındı, halk sokağa döküldü, ne değişti? Sindirilmiş bir milletiz fazla birsey beklemeyelim.