Bence 50 senelik Macallan Viski vermeleri lazım.Nasıl bir saygınlık oluyor yani? Alt tarafı su yani. Saygınlık için 100 Ml. şarap vermeleri lazım bence. Şarap, kendi başına baba ben burdayım diyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Önümüzdeki 1 ay içerisinde İstanbul-Ankara uçak biletleri 900 liraya bulunuyor. Otobüs biletleri 700 lira. Gariban fazladan 200 lira veremeyecek kadar mı gariban?Yine zenginlerin yararina yapilan bir islem. Gariban fakirlerde otobus yolculuklarinda tuvalet ucreti 20 lira odesinler. Caya 30 lira odesinler.![]()
Uçaklar düşünülen kadar pahalı değil aslında. Tabi sezon ve şehirler de önemli etmenler.
Görkem Say
Üstün
Yine zenginlerin yararina yapilan bir islem. Gariban fakirlerde otobus yolculuklarinda tuvalet ucreti 20 lira odesinler. Caya 30 lira odesinler.![]()
Bundan 6-7 yil once bilet fiyatlari ayniydi cogu yerde. Mesela ben Adana'dan Samsun'a Ankara aktarmali gitmeme ragmen 100 TL veriyordum, otobus bileti de 75 TL'ydi. Adana - Ankara arasi 40 TL falandi otobus de 45TL civariydi.
Her yere ucak gidip gelmiyor. Bende Istanbul'a giderken 1 hafts onceden bilet alarak o civarlara alabiliyorum.Önümüzdeki 1 ay içerisinde İstanbul-Ankara uçak biletleri 900 liraya bulunuyor. Otobüs biletleri 700 lira. Gariban fazladan 200 lira veremeyecek kadar mı gariban?
Uçaklar düşünülen kadar pahalı değil aslında. Tabi sezon ve şehirler de önemli etmenler.