İlla onun da bir yolu vardır istersen konu aç illa bilen vardır.VPN olmadan erişmek daha iyi. En azından 3. parti yazılımlarla uğraşmıyoruz. Açılırsa daha iyi.
Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Gerek yok hatta isterlerse Google'a kadar engellesinler TR genci gene bir yerlerde GoodbyeDPI açacaktır 
İlla onun da bir yolu vardır istersen konu aç illa bilen vardır.
Çok kullandım VPN ile. O yüzden açmadım, kullandığım için gerek duymadım yani. Sonra baktım zırt pırt VPN sapıtmaya başladı, sildim bende kullanmadım daha.
- Makaleler
- 14
Aman çok çok büyük gelişme. Vaooowwwwww Türkiye'de Discord açılıyor. Kapanmasına bahane ettikleri evden çıkmayan yaratık velede ev hapsi, ülkede1.5-2 sene Discord'u kapalı tutun.
Ooooooo teknolojide gelişiyoruz yaawwww Discorddd açılıyorr kanksss.
Ülkede ne zaman bir işin yetkilerini bilmeyen ve "zekası yetmeyen, aklı ermeyenlerden" alıp işi bilen ve teknolojiye önem verenlere verecekler merak ediyorum.
Zaten açık olması gereken bir platform. Açılacak mı diye millet heyecanla bekliyor.
Ooooooo teknolojide gelişiyoruz yaawwww Discorddd açılıyorr kanksss.
Ülkede ne zaman bir işin yetkilerini bilmeyen ve "zekası yetmeyen, aklı ermeyenlerden" alıp işi bilen ve teknolojiye önem verenlere verecekler merak ediyorum.
Zaten açık olması gereken bir platform. Açılacak mı diye millet heyecanla bekliyor.
Çok kullandım VPN ile. O yüzden açmadım, kullandığım için gerek duymadım yani. Sonra baktım zırt pırt VPN sapıtmaya başladı, sildim bende kullanmadım daha.
OpenWrt bir routerla her cihazda sorunsuz girebilirsin ama bu başka bir konunun konusu
Atamyolundayız
Becerikli
Demek ki seçim yakın. Bunlar gençlerden oy alacağını zannediyor, yazık.
Arantheim
Uzman
Dc sorunu yaşayan kalmadı ki tüm Türkiye sorunu çözdü, açsa ne fark edecek bu saatten sonra 
Yeni konular
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin