Seçim günü ayakkabı kutusu olsun ona oyumu vermezsem adam değilim. Ülkede bir tane liyakatli adam kalmamış, 1 tane bile yok. Keşke bizim kolluk kuvvetleri ve ordumuz bağımsız olsa, kendi kararlarını kendi verse. Eminim böyle olaylar yaşanmazdı.

Şu videodaki köpeği görünce de ayrı sinir oldum, nasıl utanmadan yalan söylüyor. Şeref diye bir kavram kalmamış. Ekranda yazan yazı da ayrı ilginç. Ulan bunlar nasıl insanlar anlamakta güçlük çekiyorum. Eve gidince bu videoları izleyip nasıl kızdırdım kerizleri falan diyordur bir de. Bunların hepsini açlık oyunlarındaki gibi bir yere kapatacaksın 1 kişi kalana kadar orada aç ve susuz duracaklar. Sonuncuyu da herkesi öldürdüğü için öldüreceksin. Refah seviyemiz artar.
Gülenin artıkları hepsi onları da yeri geldiğinde tozla duman edeceğiz.

Aynen çok ayıp etmişler hiç yakıştıramadım, alnının teriyle ekmeğini taştan çıkaran insana bu şekilde saldırmaları hiç doğru olmamış.

Atatürklü Türk bayrağına tokat atıp, muhabirin üstüne gelinmeden önce söyledikleri alın teri mi? Tamam videoda söylenen laflar hoş olmayabilir ama muhabirin yaptığı da hiç hoş değil.

Son düzenleyen: Moderatör: