Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Yeşil sitede moderasyonda iken aynı işlemciye sahip birileri daha vardı. Bu işlemcideki iGPU'nun dev-id'si 9BA4, desteği yok diye biliyorum. Tüm yamaları denese de dev-id'nin kext üzerinde bir desteği yok zaten. Diğer arkadaşları kurulum bitimine ulaştırmıştım da donanım hızlandırma olmadıktan sonra anlamı yok.
github.com
@bandito, GT1 UHD 610 barındırıyor.
WhateverGreen/Manual/FAQ.IntelHD.en.md at master · acidanthera/WhateverGreen
Various patches necessary for certain ATI/AMD/Intel/Nvidia GPUs - acidanthera/WhateverGreen
bandito
Becerikli
Eğer 10. nesil intel grafikleri ise desteklenir ki çoğu GT2 modeldir.. Fakat 10200H serisi GT1 model ile geldiğini bildirenler olmuş. Senin durumunuzda GT1 mi bilemiyorum.
Daha önce hangi denemeleri yaptığını paylaşsan en azından fikir verebilirdi.
Yamayı bu şekiilde uyguladığında nasıl bir sonuç veriyor?
- Makaleler
- 25
Yeşil sitede moderasyonda iken aynı işlemciye sahip birileri daha vardı. Bu işlemcideki iGPU'nun dev-id'si 9BA4, desteği yok diye biliyorum. Tüm yamaları denese de dev-id'nin kext üzerinde bir desteği yok zaten. Diğer arkadaşları kurulum bitimine ulaştırmıştım da donanım hızlandırma olmadıktan sonra anlamı yok.
github.com
Various patches necessary for certain ATI/AMD/Intel/Nvidia GPUs - acidanthera/WhateverGreen
bandito
Becerikli
Doğru. Muhtemelen pentium cihazlarda kullanılan tümleşik grafik işlemcidir. Kurulum yapmışsa belki GT2 bir grafik işlemcidir diye yama önerdim.
- Makaleler
- 25
Haklısın, bazı i3 ve Pentium işlemcilerde kullanılıyor olması lazım.
Yeşil sitede moderasyonda iken aynı işlemciye sahip birileri daha vardı. Bu işlemcideki IGPU'nun dev-ID'si 9ba4, desteği yok diye biliyorum. Tüm yamaları denese de dev-ID'nin kext üzerinde bir desteği yok zaten. Diğer arkadaşları kurulum bitimine ulaştırmıştım da donanım hızlandırma olmadıktan sonra anlamı yok.
![]()
Various patches necessary for certain ATI/AMD/Intel/Nvidia GPUs - acidanthera/WhateverGreengithub.com
Gördüm hocam yeşil sitedekini lakin gerçekten ölüm yolu gibi oluyor hiçbir yolu yok mudur?
Eğer 10. nesil Intel grafikleri ise desteklenir ki çoğu GT2 modeldir. Fakat 10200H serisi GT1 model ile geldiğini bildirenler olmuş. Senin durumunuzda GT1 mi bilemiyorum.
Eki Görüntüle 102562
Hocam açıkçası bu işte yeniyim bunu ilk kez gördüm ama nasıl yapacağımı pek bilmiyorum.
bandito
Becerikli
Kartının desteği yok gibi görünüyor.Hocam açıkçası bu işte yeniyim bunu ilk kez gördüm ama nasıl yapacağımı pek bilmiyorum.
Yine de denemek istersen yapılandırma dosyanın (config)
DevicesProperties sekmesinde bulunan ekran kartı kısmına gireceksin yamayı.Kartının desteği yok gibi görünüyor.
Yine de denemek istersen yapılandırma dosyanın (Config)DevicesPropertiessekmesinde bulunan ekran kartı kısmına gireceksin yamayı.
Hocam glitch denen problem var sanirim PC açıldı.
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 25
Bu tarz güncel laptoplarda UEFI/Legacy ve CSM gibi özelliklerin olması pek mümkün değil.