vurkan

Üstün
Yer
İZMİR
Herkesin normal karşıladığı bana a-normal gelen bir konuyu "normal" şekilde sormak ve samimi cevaplar bekliyorum. 1.5 yıl önce satın aldığım toplama PC'nin ekran kartı fiyatına baktım (RX 6800) en düşük 20k, ve 7800 XT de en düşük 20k. buraya gelip 1 mesaj yazmış kişi bile böyle bir durumda 7800 XT tercih eder zaten neredeyse RX 6800, 4070 Super fiyatına yakın.
Bana göre samimi olursam bu bir "suç" yani bu fiyatlardırmayı yapanlara "ceza" kesilmesi gerekmekte. Çok büyük satıcılar ve ürünler zaten sıfır. Bu işin amacı nedir, fikri olan var mı? "Keriz AVI filan mı?"

En basitinden 900 TL ye Aldığım Rx 580'ni Ben 10.650 TL ye sattım.
Alanın enayiliği olmuş ama fena kâr etmişsiniz.

Herkesin normal karşıladığı bana a-normal gelen bir konuyu "normal" şekilde sormak ve samimi cevaplar bekliyorum. 1.5 yıl önce satın aldığım toplama PC'nin ekran kartı fiyatına baktım (RX 6800) en düşük 20k, ve 7800 XT de en düşük 20k. buraya gelip 1 mesaj yazmış kişi bile böyle bir durumda 7800 XT tercih eder zaten neredeyse RX 6800, 4070 Super fiyatına yakın.
Bana göre samimi olursam bu bir "suç" yani bu fiyatlardırmayı yapanlara "ceza" kesilmesi gerekmekte. Çok büyük satıcılar ve ürünler zaten sıfır. Bu işin amacı nedir, fikri olan var mı? "Keriz AVI filan mı?"
Serbest piyasa 😃

Ülkenin ekonomisi iyileşmeyi bırak, yerinde dursa keşke. Bilgisayar toplamak artık lüks bir alışveriş haline geldi.

1 ay önce 3.900 TL'ye aldığım aldığım RAM kitine geçenlerde baktığımda 9.000 TL - 9.500 TL civarına satıldığını gördüm.

Ülkenin ekonomisi iyileşmeyi bırak, yerinde dursa keşke. Bilgisayar toplamak artık lüks bir alışveriş haline geldi.

1 ay önce 3.900 TL'ye aldığım aldığım RAM kitine geçenlerde baktığımda 9.000 TL - 9.500 TL civarına satıldığını gördüm.

Simitçi çocuk: O paraya satamam batarım.

AKP'li bakan: Sen, sen parayi beğenmiyon. Anladım been. Sen parayi beğenmiyorsun.

Simitçi çocuk: 😢

Bir de aynı bakanlar "Ekonomi iyi halk kötü diyor." Hadi oradan!

Onlarına imkânlarına sahip herkes ekonomi iyi der zaten.

Konu dışı: Siyasi ortamı değiştirmek lazım onun için. Atatürk döneminden beri meclis yer halk ezilir. Atatürk'e bakıyorsun Reis-i Cumhur olmasına rağmen bütün giderlerini kendi cebinden karşılıyor.

Serbest piyasa. Satıcı istediği fiyattan satar. Alıcı ister alır ister almaz.

Serbest piyasayı bitirme fikri git aklımdan. :D Not: Şaka amaçlı söylenmiştir.

İyi yönlerine karşın haksız yönleride çok fazla bulunuyor. Mesela IKEA'da 1000TL etmeyecek ürünler 10000TL gibi bir fiyata satılıyor. Bu tarz şeylere etki eden bir yasa fikri hakkında çalışmalara başlayacağım.