keireL 2 Yetkin Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 795 Çözümler 6 Beğeniler 661 Yer Vice City 12 Eylül 2025 #11
A AlbertoTigre Becerikli Katılım 8 Eylül 2025 Mesajlar 182 Beğeniler 83 12 Eylül 2025 #12 AMG GOAT dedi: 2000 Dolarlık GPU alıp, 60 Dolarlık oyunu korsan indirmek. Mercedes S serisi alıp, LPG taktırmak. 10 Milyon Dolar kazanıp, Diyarbakır'da Tripleks Villa yaptırmak. Her gün et döner yiyebilme imkanın varken, Hatay usulü tavuk döner yemek. Genişletmek için tıkla... Soldakine erişemediğimiz için sağdakinin tadı başka oluyor. Sondaki seçenek 10-12 sene önce her gün et döner yemeye imkanım vardı. Leon Scott Kennedy dedi: Hikayeli oyunlara para vermiyorum. Gerçi bu absürt bir şey değil.. Olması gereken. Genişletmek için tıkla... Şu yönüyle katılıyorum eğer oyunu oynayıp beğendiysem o parayı hakediyorsa indirimde alırım orj halini oynamasamda.
AMG GOAT dedi: 2000 Dolarlık GPU alıp, 60 Dolarlık oyunu korsan indirmek. Mercedes S serisi alıp, LPG taktırmak. 10 Milyon Dolar kazanıp, Diyarbakır'da Tripleks Villa yaptırmak. Her gün et döner yiyebilme imkanın varken, Hatay usulü tavuk döner yemek. Genişletmek için tıkla... Soldakine erişemediğimiz için sağdakinin tadı başka oluyor. Sondaki seçenek 10-12 sene önce her gün et döner yemeye imkanım vardı. Leon Scott Kennedy dedi: Hikayeli oyunlara para vermiyorum. Gerçi bu absürt bir şey değil.. Olması gereken. Genişletmek için tıkla... Şu yönüyle katılıyorum eğer oyunu oynayıp beğendiysem o parayı hakediyorsa indirimde alırım orj halini oynamasamda.
KS KS AMG GOAT 59 Bilgin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.568 Makaleler 2 Çözümler 35 Beğeniler 6.526 Yer Denizli 12 Eylül 2025 #13 Bir de TV'de ped reklamları olur. TV izleyenler genelde menopozlu teyzeler.