- Makaleler
- 14
Ama Techolay Sosyal'in kurallarının dışına çıkmamaya da özen gösterin. Mesela o lakabı sakın yazmayın. 
Şaka mı yapıyorsun dostum? Bu alet 10 bin lira değerinde!10 lira veriyim defol git bir daha da görüşmeyelim.
Evet dostum ben deliyimŞaka mı yapıyorsun dostum? Bu alet 10 bin lira değerinde!
Hemen Victus uzmanını çağırıyorum. O gerçekten bilgisayarlardan çok iyi anlar. (3 gün önce işe başlayan eski barmeni çağırır.)Hocam elimde sorunsuz tertemiz HP Victus 16 laptop var RTX 3050 ekran kartlı, kaç TL verirsiniz acaba?![]()
Hocam daha 1-2 ay önce aldım arada ekranı falan kararıyor bu sebeple (düşünür...) 45 bin uygun mudur? (sırıtarak)Hemen Victus uzmanını çağırıyorum. O gerçekten bilgisayarlardan çok iyi anlar. (3 gün önce işe başlayan eski barmeni çağırır.)
Sizin aklınızdaki fiyat nedir?
Çok. Çok fazla dostum. Bu cihaz... Bu cihaz 10 bin eder. Bak ne diyeceğim. Sen iyi bir kardeşimize benziyorsun. Sana gerçekten yardımcı olmak isterim. Eğer istersen pazarlık yapabilirsin.Hocam daha 1-2 ay önce aldım arada ekranı falan kararıyor bu sebeple (düşünür...) 45 bin uygun mudur? (sırıtarak)
İmkanı yok DizustumuHemenAldim.com'dan 70 bin liraya aldım ben bunu!Çok. Çok fazla dostum. Bu cihaz... Bu cihaz 10 bin eder. Bak ne diyeceğim. Sen iyi bir kardeşimize benziyorsun. Sana gerçekten yardımcı olmak isterim. Eğer istersen pazarlık yapabilirsin.
Olmaz. Bu alet bu kadar etmez. Bak. (Yanına samimi yaklaşır.) Sen iyi bir kardeşimiz olduğun için sana 5 bin teklif ettim. (Az önce 10 bin teklif etti. Alzheimer oldu.)İmkanı yok DizustumuHemenAldim.com'dan 70 bin liraya aldım ben bunu!
30 bine ne dersiniz?