Makaleler
2
Yer
Denizli
Amerika 🇺🇲🇺🇸 Türkiye'den 🇹🇷 100 kat daha epik.

Hey hey what's up guys, n'apıyorsunuz? Ben mi? Ben işte ayda 5000 dolar kazanıp aylık 1450 dolar kira veriyorum. Ama don't misunderstand please, hayatım çok epik. Geriye kalan dolarlarımla sizin hayalinizdeki şeyleri bedavaya alıyorum, baby. Siz orada 100 TL'ye KFC'de güvercin meat 🤢🤮 yemeye devam mı ya? Hahahaha. Buradaki KFC sizin ezik KFC'ler gibi değil, daha high quality yani. Siz orada 8 saat okula gidip assinizi yırtıp üniversite sınavına giderken ben assimi yaya yaya üniversiteye gidiyorum, hahahaha. What a time to be alive yani 🤣🤣 Amerika süper güç. Number 1️⃣ diyorum sana, dude, he şimdi serum yedim ve 14000 💵 fatura çıktı, goddamnit ama sorun değil çünkü siz Türkiye'de daha çok ödüyorsunuz, değil mi? Ha, ne demek sizin sigortanız var, dude that's bullshit yani. Aman whatever, yine de Amerika 🦅 daha epik bro, demedi deme 😎 siz green card çekilişine devam mı? Hahahaha, çıkarsa let me know man, şimdi adam vurmaya gidiyorum 🔫 yarım saate görüşürüz, öptüm bye.

Yorulmak istemeyenler için Türkçe çevirisi: (Bence okumaya gerek yok.)

Amerika, Türkiye’den yüz kat daha iyi.

Selam arkadaşlar, nasılsınız? Ben Amerika’da yaşıyorum. Aylık 5000 dolar kazanıyorum ve 1450 dolar kira ödüyorum. Yanlış anlamayın, hayatım gerçekten çok güzel. Geriye kalan paramla sizin hayal ettiğiniz şeyleri rahatça alabiliyorum.

Siz Türkiye’de 100 TL verip düşük kaliteli yemekler yemeye devam mı ediyorsunuz? Buradaki KFC, sizin alıştıklarınızdan çok daha kaliteli. Siz günde 8 saat okula gidip üniversite sınavı için uğraşırken, ben burada daha rahat bir şekilde üniversiteye gidiyorum. Gerçekten yaşamak için güzel bir zaman.

Amerika süper güç, bence bir numara. Az önce hastanede serum aldım ve 14.000 dolar fatura çıktı ama sorun değil. Sonuçta siz Türkiye’de daha fazlasını ödüyorsunuz, değil mi? Sigortanız olduğunu söylemeyin, buna inanmıyorum.

Neyse, yine de Amerika daha iyi. Siz Green Card çekilişine katılmaya devam edin. Çıkarsa haber verin. Şimdi çıkmam gerekiyor, sonra görüşürüz.

Yorulmak istemeyenler için Türkçe çevirisi: (Bence okumaya gerek yok.)

Amerika, Türkiye’den yüz kat daha iyi.

Selam arkadaşlar, nasılsınız? Ben Amerika’da yaşıyorum. Aylık 5000 dolar kazanıyorum ve 1450 dolar kira ödüyorum. Yanlış anlamayın, hayatım gerçekten çok güzel. Geriye kalan paramla sizin hayal ettiğiniz şeyleri rahatça alabiliyorum.

Siz Türkiye’de 100 TL verip düşük kaliteli yemekler yemeye devam mı ediyorsunuz? Buradaki KFC, sizin alıştıklarınızdan çok daha kaliteli. Siz günde 8 saat okula gidip üniversite sınavı için uğraşırken, ben burada daha rahat bir şekilde üniversiteye gidiyorum. Gerçekten yaşamak için güzel bir zaman.

Amerika süper güç, bence bir numara. Az önce hastanede serum aldım ve 14.000 dolar fatura çıktı ama sorun değil. Sonuçta siz Türkiye’de daha fazlasını ödüyorsunuz, değil mi? Sigortanız olduğunu söylemeyin, buna inanmıyorum.

Neyse, yine de Amerika daha iyi. Siz Green Card çekilişine katılmaya devam edin. Çıkarsa haber verin. Şimdi çıkmam gerekiyor, sonra görüşürüz.
Hayret millet anlar sanmıştım. Şu herifin taklidiydi.