Amerika 
Türkiye'den
100 kat daha epik.
Hey hey what's up guys, n'apıyorsunuz? Ben mi? Ben işte ayda 5000 dolar kazanıp aylık 1450 dolar kira veriyorum. Ama don't misunderstand please, hayatım çok epik. Geriye kalan dolarlarımla sizin hayalinizdeki şeyleri bedavaya alıyorum, baby. Siz orada 100 TL'ye KFC'de güvercin meat
yemeye devam mı ya? Hahahaha. Buradaki KFC sizin ezik KFC'ler gibi değil, daha high quality yani. Siz orada 8 saat okula gidip assinizi yırtıp üniversite sınavına giderken ben assimi yaya yaya üniversiteye gidiyorum, hahahaha. What a time to be alive yani 
Amerika süper güç. Number
diyorum sana, dude, he şimdi serum yedim ve 14000
fatura çıktı, goddamnit ama sorun değil çünkü siz Türkiye'de daha çok ödüyorsunuz, değil mi? Ha, ne demek sizin sigortanız var, dude that's bullshit yani. Aman whatever, yine de Amerika
daha epik bro, demedi deme
siz green card çekilişine devam mı? Hahahaha, çıkarsa let me know man, şimdi adam vurmaya gidiyorum
yarım saate görüşürüz, öptüm bye.
Hey hey what's up guys, n'apıyorsunuz? Ben mi? Ben işte ayda 5000 dolar kazanıp aylık 1450 dolar kira veriyorum. Ama don't misunderstand please, hayatım çok epik. Geriye kalan dolarlarımla sizin hayalinizdeki şeyleri bedavaya alıyorum, baby. Siz orada 100 TL'ye KFC'de güvercin meat