AC: Black Flag Resynced Metacritic puanı 84 oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogzhn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 100
  • Etiketler Etiketler
    black

Hak ediyor mu?

• Oy verenlerin toplamı
    5
Heyecanlandırmadı değil. Siz ne düşünüyorsunuz?

Black Flag mükemmel oyundur, şaşırtmadı. Unutulmaması gereken tek husus oyunun Remastered olması, biraz üzdü. Ama indirime girdiği zaman kesinlikle alacağım.

Oynamadan bir şey söylemem ama remasteredların veya bu tür "çakma remake'lerin" 80 üstü hakettiğini düşünmüyorum.

Black Flag mükemmel oyundur, şaşırtmadı. Tek husus oyunun Remastered olması biraz üzdü. Ama indirime girdiği zaman kesinlikle alacağım.
AC serisinin ilk ucunu oynadim ve diger oyunlarini hicbir zaman bitiremedim. Ubisoft+ ile 1 ay icinde bunu bitirmek istiyorum cunku guncel grafik ve motorun zevk verecegini dusunuyorum. Ubisoft+ oneririm

AC serisinin ilk ucunu oynadim ve diger oyunlarini hicbir zaman bitiremedim. Ubisoft+ ile 1 ay icinde bunu bitirmek istiyorum cunku guncel grafik ve motorun zevk verecegini dusunuyorum. Ubisoft+ oneririm
AC serisi içinden Brotherhood, Syndicate, Rogue, Black Flag ve Odyssey oyunlarını öneririm. Geri kalan oyunları cidden oynamasanız da olur hocam.

Yıllardır Remake yapılmasını bekliyordum, Shadow bana istediğim zevki vermedi, hiç beğenmedim.
Ön Sipariş verdik bekliyoruz, ben çok iyi olacağı görüşündeyim.

Tesekkur ederim Black Flag'ten sonra digerlerini oynayabilirim sanirim. Baglanti olsa da oyle aman aman seri gibi degiller sanirim.
Bazı oyunlar arasında doğrudan bağlantılar mevcut. Örneğin Rogue'un sonu, Unity'nin başlangıcına falan denk geliyor veya bir önceki oyundan karakterler, bir sonraki oyunda da gözükebiliyor vesaire. AC 4 ve Rogue'u arka arkaya oynayabilirseniz çok hoş olur.

AC Black Flag oynadıktan sonra Rogue biraz yavan gelebiliyor. Ben Rogue'da ana karakterin glow up'ını göremeden sıkılıp silmiştim mesela, arka arkaya oynayabilene helal olsun derim.

AC Black Flag oynadıktan sonra Rogue biraz yavan gelebiliyor. Ben Rogue'da ana karakterin glow up'ını göremeden sıkılıp silmiştim mesela, arka arkaya oynayabilene helal olsun derim.
Evet buna katılıyorum. Bunun sebebi Rogue'un ara oyun olmasından kaynaklıdır, ara oyun olmasına rağmen Lore olarak çok iyi şeyler anlattığı için bence bir şans verilmeli. Hele oyunun ikinci yarısını oynadıysanız bilirsiniz, tamamen tatmin şölenine dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…