Detaylar
Kim cevapladı?Hayır hocam Bakır Golem'ler yeni eklendi.Yani alet kısmı ve golem dışında pek de önemli bir şey yok gibi. Demir blokları gelmesede olur muş bence. Son güncellemeler çok da iyi değil. Bu golemler sanki çoktan geldi diye hatırlıyorum, acaba snaphot'mı idi onlar?
Ayrıca yani bakır aletleri kim kullanır ki? Yani kimsenin bakır alet krizi yaşayacağını sanmıyorum işin açığı
Luna1057
Yetkin
Son güncellemeler biraz saçma ve boş olmaya başladı. Bakır golem ortalama fakat dediğiniz gibi kim neden bakır alet kullansın ki? Bakır kullanılmıyor diye getirmişlerdir kesin. Bunun yerine daha iyi bir güncelleme gelebilirdi. Gelebilecek bir sürü şey var.Hayır hocam Bakır Golem'ler yeni eklendi.
Ayrıca yani bakır aletleri kim kullanır ki? Yani kimsenin bakır alet krizi yaşayacağını sanmıyorum işin açığı![]()
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Golem merakla beklediğimiz bir güncellemeydi. Fakat golemin gelmiş olması, büyük sandık modlarını geride bırakacaktır. Belki düzenleme getirirler ama çok uğraştırıcı olacaktır kodlama kısmında. Bu yüzden bazı sandık modları 1.21.6 sürümünde son bulduğunu açıkladı.
Öte yandan sandık aktarımı konusunda Snapshot sürümünü test ettiğimde iki sandıkta da aynı itemden var ise eğer hangisinde fazlaysa ona atıyor. Diğer bir husus eğer iki itemden de iki sandıkta aynı adet var ise ilk gördüğü sandığa atıyor. Sevmediğim özelliği ise itemi koyduğum sandıkta itemin üzerine ekleme yapmak yerine yeni bir slot dolduruyor. Birden fazla bakır golemi çalıştırmak mantıklı ama bir süre sonra durabiliyorlar.
Öte yandan sandık aktarımı konusunda Snapshot sürümünü test ettiğimde iki sandıkta da aynı itemden var ise eğer hangisinde fazlaysa ona atıyor. Diğer bir husus eğer iki itemden de iki sandıkta aynı adet var ise ilk gördüğü sandığa atıyor. Sevmediğim özelliği ise itemi koyduğum sandıkta itemin üzerine ekleme yapmak yerine yeni bir slot dolduruyor. Birden fazla bakır golemi çalıştırmak mantıklı ama bir süre sonra durabiliyorlar.
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-