Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alex Mason

Yetkin
1713373983214.webp

Merhaba. Bu at uçuyormuş ve at sırtındayken yüksek bir yerden düşünce paraşüt etkisi gösteriyormuş. Ben Assassin's Creed Odyssey oyununa başlayacağım. Fakat başlamadan önce merak ettiğim bir şeyler var. Öncelikle oyunun standart Edition versiyonunu aldım. Yani ben de DLC vs. yok. Bu fotoğraftaki Melaina atı herkese mi ücretsiz yoksa DLC alanlara falan mı özel? Ya da R6 Siege'daki ücretsiz ödüllerdeki (Ubisoft Connect Rewards kısmı) gibi bir oyunu falan mı satın almam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Her oyuncu oyunun menüsünden girip helix mağazasından ücretsiz alabiliyor bu atı. Ayrıca uçmuyor yüksekten düşerken canı gitmiyor sadece kanatlarıyla paraşüt etkisi yapıyor.

Her oyuncu oyunun menüsünden girip helix mağazasından ücretsiz alabiliyor bu atı. Ayrıca uçmuyor yüksekten düşerken canı gitmiyor sadece kanatlarıyla paraşüt etkisi yapıyor.
Evet bende öyle demiştim. Ama yine de normal ata göre paraşüt etkisi göstermesi ve görünüş açısından güzel.