Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Westron54

Uzman
AC Origins oyununa girerken sağ altta NVIDIA'dan mesaj geliyordu; "ekran kartınız değiştirtildi". Daha sonra ekran kararıp kalıyordu, laptopu güç butonu ile kapatıp açıyordum (bu zaman NVIDIA manage display mode RTX 4060 only idi). Onu Optimus yaptıktan sonra oyunun içinde oyun donup kaldı ama oyundan çıkmak olmuyor.

Sistem
  • i5 13450HX
  • RTX 4060
  • 16 RAM
  • 512 SSD
  • ASUS ROG STRIX g 16
Oyunu silip yeniden indirdim. DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip yeniden indirdim ama yine böyle oluyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Optimus yaptım derken dahili GPU kapattın yani? Oyunun ayarlarını düşürmeyi dener misin? Ekran kartında bir sorun var gibi.
Oyun korsan mı? AC Origins ilk zamanlarında böyle çökme, donma, takılma gibi problemler çok yaşamıştı patchle hallolmuştu.

Optimus yaptım derken dahili GPU kapattın yani? Oyunun ayarlarını düşürmeyi dener misin? Ekran kartında bir sorun var gibi.

Hangi modda olmalı?

Abi grafikleri düşürdüm oyun akıcı oynanıyor. Ama benim laptopun RTX4060 neden yüksek grafiklerde açmıyor?

Son düzenleyen: Moderatör: