AC: Valhalla oynanmaya değer mi?

AC oldukça uzun. Garanti olarak 50 saatlik oynanış süresi vardır, zorluklarıyla hesaba katılırsa 200 saate kadar çıkabilir. AC, benim tarzım olmadığı için sevmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boş vaktiniz varsa, aynı şeyleri milyon defa yapmaktan zevk alıyorsanız, kötü yapay zeka düşmanları seviyorsanız. En önemlisi çöpe atacak 449 liram var diyorsanız evet oynamaya değer. Ha yok benim vaktim değerli, zaten bütün AC oyunlarını oynamışım aynı oyunun iskandinav tarafında geçen versiyonunu oynamama gerek yok diyorsanız hayır tavsiye etmem.

Değmez. Leş yapay zeka, aynı seyleri tekrar eden görevler ve saçma bir şekilde kolay bir oyun.

Değmez, sıkılırsınız. Hiç oynamayıp YouTube'dan izleseniz bile bir şey kaybetmezsiniz. Çok yavan hikayesi ve sıkıcı oynanışıyla beni çok fazla baymayı beceren bir oyun.

Bir kere Ubisoft oyunlarında şu var AC serisi Origins, odyyses ve Valhalla aynı seriden gidiyor mekanikler olarak. E şimdi bu seriyi sevenler zaten az çok bunu biliyor. Aynı şeyleri sadece farklı tema iyle yapmaktan da keyif alıyor. Mısır teması, viking teması. Yani çok farklı olabilecek bir şey yok zaten. Millet bunu anlamıyor herhalde.

Far Cry 1 ve 2 hariç tutarsak 3-4-5-New dawn-6 hepsi aynı şeyler aynı mekanikler. İnsanlar 3'ü neden daha çok seviyor hem ilk yaşadıkları o deneyim yüzünden hikaye daha iyiydi. 4 özellikle birebir aynı gibi. 5 ve New dawn da aynı şekilde. Az küçük farkları var ama bu oyunun mantığı bu sana büyük bir dünya veriyor bir tane kötü adam, kadın vs vs karakol bas, üs ele geçir, oradan atla buradan zıpla yani bu tadı almak isteyen için yapılıyor ve o tadı veriyor bu oyunlar ama başka temayla.

Bunu sevmeyen birisi bunu eleştirmek yerine oynamaz olur biter. Ama ben Far Cry oynamak istediğimde ne oynamak istediğimi biliyorum. Far Cry 7 de gelse böyle olacak bazı 1-2 değişiklik olur yine bu mekanikler olur. Tema değişir vs

Valhalla da böyle yani viking dünyası için oynayacaksın. Alacaksın.

Tüm oyunları oynamışsın demek ki seviyorsun o zaman bunu da alıp oynayacaksın çünkü sana istediğini verecektir.
400 küsur lira güncel fiyatlara göre artık çok pahalı değil.

3000TL'yi yıllardır değişmeyen CoD serisine her yıl veriyor insanlar. Seviyorlar 400 lira orijinal bir oyun için iyi fiyat.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Her AC oyununda ''Acaba yeni bir şeyler var mı?'' diye düşünerek oynadım aslında. Valhalla da aynı muhabbetse hiç bulaşmayayım.

Oyunun kendini tekrar etmesi benim için en büyük sorun şahsen, hatta çoğu oyuncu için öyledir sanırım. Her ne kadar diğer AC oyunlarını oynasam da, bir yerden sonra işkence çekiyormuş gibi hissettim. Yalnızca finali görmek için katlandım.

Son düzenleme:

DLC'lerin ana hikayeye katkısı sıfır. Hepsi yan hikaye ve güzel de değiller. Bence standart oyna geç. Birde oyun 100 saat civarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…