Detaylar
Kim cevapladı?Pisagor
Becerikli
Valhallayı daha çok sevdim ben. Her ne kadar piramitler tapınaklar gibi yapılar Originse ayrı bir hava katsa da hem ana hikaye ve bazı yan görevlerin Valhallada daha iyi olması hem de Mısır çölleri yerine İngillterede dolanmak daha hoşuma gittiği için Valhalla benim için açık ara önde.
Hangi mitolojiyi seviyorsan onu al.
Bold Pilot
Uzman
İki oyunu da bayılarak oynadım. Valhalla'yı 180 saat Origins'i de 100 saate yakın ve bu sorunun cevabı benim için çok zor. Temelde ikisi de farklı dönemlerde geçen benzer oyunlar zaten. O yüzden hangi dönem ilginizi daha çok çekiyorsa onu daha çok seversiniz. Ben antik mısırı da vikingleri de çok seviyorum o yüzden ikisi de aktı gitti. Ama Origins'in ben de bıraktığı etki biraz daha fazla sanırım. Özellikle bir mitoloji dlc'si var, adeta şiir yazmış adamlar.
Böyle deyince de Valhalla'yı küçümsemek gibi olmasın onun yeri de apayrıdır. İkisi de harika oyunlar bence.
Odyssey ise diğer ikisi kadar sevdirmedi bana kendini, gene de güzel oyun.
Böyle deyince de Valhalla'yı küçümsemek gibi olmasın onun yeri de apayrıdır. İkisi de harika oyunlar bence.
Odyssey ise diğer ikisi kadar sevdirmedi bana kendini, gene de güzel oyun.
Valhalla çünkü genel yapısı daha iyi. Hikaye anlatımı, çevre kalitesi, yan hikayelerinin kalitesi vb. daha iyi.