Assassin's Creed Valhalla, Mirage, Origins veya Witcher 3?

Mirage en kısa hikayeye sahip zaten DLC olacak bir oyunken Ubisoft Full oyun diye çıkardı. Valhalla'daki Basim'in hayatını anlatıyor. İlk birkaç saat ilgi çekici olsa da küçük açık dünyaya sahip hikayesi de aman aman bir oyun değil açıkçası tavsiye etmem. İlla kısa bir oyun isterim derseniz Assassin's Creed 2 tavsiye ederim size. Hiç değilse kaliteli bir oyun oynamış olursunuz.
Black Flag'a kadar olan tüm AC oyunlarını oynamıştım konsolda. Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Mirage alacağım sanırım.

Witcher 3 ilk iki oyunu oynasanız dahi her şeyiyle anlayamayacağınız bir oyun. İlk iki oynamadıysanız ve öyle bir planınız yoksa Assassins Creed Origins bakabilirsiniz.

Black Flag'a kadar olan tüm AC oyunlarını oynamıştım konsolda. Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Mirage alacağım sanırım.
Bana güven, Mirage'i boşver ve Witcher 3 al, pişman olmazsın.
Adsız.webp

Mirage yüklü 1 saat oynadım daha da açmadım bile.

Bana güven, Mirage'i boşver ve Witcher 3 al, pişman olmazsın.
Eki Görüntüle 119187
Mirage yüklü 1 saat oynadım daha da açmadım bile.
Zaten üstte belirttim Witcher 3 alacağım. İlkbahar indirimlerinde 700-800 TL'ye düşerse Mirage almayı planlıyorum.

Saydığınız üç oyun veya Witcher 3 mü yoksa
Her oyun farklı farklı mı?
Hepsini farklı olarak değerlendiriyoruz.

Zaten üstte belirttim Witcher 3 alacağım. İlkbahar indirimlerinde 700-800 TL'ye düşerse Mirage almayı planlıyorum.

Hepsini farklı olarak değerlendiriyoruz.
Anladım, görmemişim. AC serisinin hepsini zamanında 20'şer 30'ar liradan toplayıp oynamış biri olarak bu paraları hakedecek bir seri değil. Oynanış, atmosfer, mimari güzel ama hikaye gram insanı içine çekmiyor. 15-20 saat sonunda illallah ettirip sildiriyor kendini Valhalla, Odyssey, Origins farketmez. Git kamp bas adam öldür, orayı ele geçir burayı ele geçir gizli ilerleyeyim desen adamın öküz gibi leveli var tek atamıyorsun gizli gitme seçeneğin yok, sanki Türk berberi gibi abi şunu yap diyorsun seni tek bi seçeneğe çıkarıyor. Mirage belki bu konuda daha iyi olabilir çok oynamadım ama gizliliğin daha iyi olduğunu duymuştum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt