Hocam anlattığım gibi ben de kablo çekme şansım vesaire yok hangi cihazı almalıyım ne yapmalıyım Wi-Fi işlerinden de hiç anlamıyorum yardımcı olur musunuz? Hem düşük ping hem de yüksek indirme hizlari destekleyecek bir cihaz.

Sana PowerLine ya da mesh sistem lazım bütçen maksimum ne kadar?

Sana PowerLine'ya da mesh sistem lazım bütçen maksimum ne kadar?

Hocam bütçede öyle abarti bir şey olmadığı sürece sıkıntı yok bir de hocam dediğim gibi şu anki kullandığım TP-Link re 205'di sanırım modelini tam hatırlamıyorum: 2.4G olmasına rağmen tek sıkıntısı kararsız bağlantı bazen ping olmasa da çoğu zaman oluyor bazen kapatıp açtığımda download hızları yükselse de bir zaman sonra düşüyor yani çok kararsız bir bağlantı sağlıyor bana daha iyi 5G bu 1000 megabit destekleyecek fiyat performans ürünü lazım bir de hocam bağlantısı o kadar düşüş yaşayacağımı sanmıyorum zaten belirttiğim gibi Wi-Fi benim tam olduğum konumun üst katında tam olarak üst katında aynı odada aynı konumda diyebilirim o yüzden çok fazla düşüş olacağını sanmıyorum da güzel bir cihaz önerisi yaparsanız çok hoş olur bu işlerden de dediğim gibi hiç anlamıyorum.

Hocam bütçede öyle abarti bir şey olmadığı sürece sıkıntı yok bir de hocam dediğim gibi şu anki kullandığım TP-Link re 205'di sanırım modelini tam hatırlamıyorum: 2.4G olmasına rağmen tek sıkıntısı kararsız bağlantı bazen ping olmasa da çoğu zaman oluyor bazen kapatıp açtığımda download hızları yükselse de bir zaman sonra düşüyor yani çok kararsız bir bağlantı sağlıyor bana daha iyi 5G bu 1000 megabit destekleyecek fiyat performans ürünü lazım bir de hocam bağlantısı o kadar düşüş yaşayacağımı sanmıyorum zaten belirttiğim gibi Wi-Fi benim tam olduğum konumun üst katında tam olarak üst katında aynı odada aynı konumda diyebilirim o yüzden çok fazla düşüş olacağını sanmıyorum da güzel bir cihaz önerisi yaparsanız çok hoş olur bu işlerden de dediğim gibi hiç anlamıyorum.

Bunlardan logolu olanı modemin yanına koy ve modeme Ethernet kablosu ile bağla diğerini evin tam ortasına koy alt ya da üst kata koyabilirsin duruma göre sen karar ver sonuncuyu da çekmesini istediğin yere koy.

Bunlardan logolu olanı modemin yanına koy ve modeme Ethernet kablosu ile bağla diğerini evin tam ortasına koy alt ya da üst kata koyabilirsin duruma göre sen karar ver sonuncuyu da çekmesini istediğin yere koy.

Hocam bunu almanın hiçbir mantığı yok evet belki düşük tanışmaya yüksek hızı sağlayabilir ama büyük evler için bu cihaz bana mesh teknolojisine gerek yok sizin önerebileceğiniz varsa interneti kablosuz bir şekilde cihaza o cihazdan kablolu şekilde masaüstü bilgisayarıma bu şekil bir kaliteli cihaz öneriniz varsa 1000 megabit destekleyen öyle cihazları paylaşırsanız biliyorsunuz çok daha iyi olur çünkü ben öyle bir cihaz alacağım.

Hocam benim seçeneğim 2 olacak alanım küçük ve Huawei BE3 Wi-Fi 7 router nasıl sizce dedigim gibi kablosuz routere sonra da routerden kablolu şekilde interneti masaustu bilgisayarıma alabilir miyim?
Wifi 7 neden önemli? Onun yerine Tenda TX12 Pro alabilirsin. Hem işlemcisi kuvvetli hem de 6 anteni ile güzel duvar deliyor bir miktar da daha ucuz. Kapalı dolabın içinde 5GHz kanalına bağlıyım, sinyal kalitesinden çok memnunum. Arada bir duvar ve bir dolap olmasına rağmen Online oyunlarda 5ms vesaire alıyorum.

Elindeki modemin modeli nedir cihazın arkasında ya da altında yazar.

Elindeki modemin modeli nedir cihazın arkasında ya da altında yazar.

Hocam evde değilim ama TP-Link RE205 olması lazım 2.4G desteği var Max 5G yok.

Wi-Fi 7 neden önemli? Onun yerine Tenda TX12 Pro alabilirsin. Hem işlemcisi kuvvetli hem de 6 anteni ile güzel duvar deliyor bir miktar da daha ucuz. Kapalı dolabın içinde 5GHz kanalına bağlıyım, sinyal kalitesinden çok memnunum. Arada bir duvar ve bir dolap olmasına rağmen online oyunlarda 5ms vesaire alıyorum.

Hocam peki dediğiniz cihaz kablosuz ana Wi-Fi'ya bağlanabiliyor mu 5G desteği var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok daha iyi olur bir de PPPoE istiyor mu? Ona göre alacagim ana internetiniz kac megabit sizin o cihazla aldığınız değerler nedir?

Hocam peki dediğiniz cihaz kablosuz ana Wi-Fi'ya bağlanabiliyor mu 5G desteği var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok daha iyi olur bir de PPPoE istiyor mu? Ona göre alacagim ana internetiniz kac megabit sizin o cihazla aldığınız değerler nedir?

Modem diyorum hocam o Wi-Fi güçlendirici.

860 Download / 50 Upload internetimin anlık kablosuz 5GHz kanalı üzerinden aldığı değerleri aşağı bırakıyorum. Anakart MSI B650M Gaming Plus Wifi ve ekstra bir internet kartı, anteni kullanmıyorum. Bu Router'ın en sevdiğim özelliği üzerindeki çift çekirdekli 12nm 1.3 GHz işlemci ve onun soğutması.

Ağ cihazlarında ısınma / yorulmaya bağlı çatlamalar olmuyor. Sürekli tam performans alabiliyorsun ki aldığımdan beri reslemedim hiç. 2 ay kadar oldu alalı.

PPPoE - DHCP ya da Statik hangisini istersen öyle kurarsın, mecburi değil. Ayrıca, farklı protokol kullanan ülkelere göre de kendisinin hazır ayarları var, seçip devam ediyorsun.

1756865058483.webp