Yer
Trabzon
İyi Sosyaller arkadaşlar. Yakın zamanda yeni evimize taşınmış bulunmaktayız. Şöyle bir sorun var ki; önceki evde modem ile Xiaomi box arası yakında çekiyordu ama şimdi mesafeleri bayağı uzadı çok az çekiyor. Modem odamda box ise oturma odasında istediğim cihaz modemimden kablosuz bağlantıyı alıp oturma odasına kablosuz olarak dağıtacak. F/P ürünü olursa güzel olur. Bütçe belirtmiyorum.

İyi sosyaller arkadaşlar. Yakın zamanda yeni evimize taşınmış bulunmaktayız. Şöyle bir sorun var ki; önceki evde modem ile Xiaomi box arası yakında çekiyordu ama şimdi mesafeleri bayağı uzadı çok az çekiyor. Modem odamda box ise oturma odasında istediğim cihaz modemimden kablosuz bağlantıyı alıp oturma odasına kablosuz olarak dağıtacak. F/P ürünü olursa güzel olur. Bütçe belirtmiyorum.

Modem ile TV box arasında kaç duvar var, evin kaç m² ve modeminin modeli nedir?

Modem ile TV box arasında kaç duvar var, evin kaç m² ve modeminin modeli nedir?

Mesafeden ayrı olarak tuvalet ve banyo Total'de 3 4 duvar giriyor araya 1 çekiyor cihaz öyle diyeyim. Evin ölçüsünü tam olarak bilmiyorum ama Access Point'in olayı çözeceğini biliyorum öyle diyeyim :D.

Mesafeden ayrı olarak tuvalet ve banyo Total'de 3 4 duvar giriyor araya 1 çekiyor cihaz öyle diyeyim. Evin ölçüsünü tam olarak bilmiyorum ama Access Point'in olayı çözeceğini biliyorum öyle diyeyim :D.

Mofemin Wi-Fi 6 ise bunu alıp AP olarak kullanmanı öneririm eğer değilse bu mesh sistemini almanı öneririm.