Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Onu dün yaptım 10 saat sürmüş ben kalktığımda bitmişti error çıkmadı.
O zaman bir daha mavi ekran vermesini bekleyin. Birkaç mavi ekrandan sonra hepsinin dump dosyalarını buraya atın. Böylece daha kesin hüküm verebiliriz.

Birkaç öneri vereyim unutmadan:
Komut istemini veya Power Shell'i yönetici olarak açın. SFC /Scannow komutunu girin. Bitince DISM /ONLINE /CLEANUP-IMAGE /RESTOREHEALTH komutunu girin. Bu da bitince sistemi yeniden başlatın. Bu da bazen işe yarayabiliyor.

Son düzenleme:
O zaman bir daha mavi ekran vermesini bekleyin. Birkaç mavi ekrandan sonra hepsinin dump dosyalarını buraya atın. Böylece daha kesin hüküm verebiliriz.

Birkaç öneri vereyim unutmadan:
Komut istemini veya Power Shell'i yönetici olarak açın. SFC /Scannow komutunu girin. Bitince DISM /ONLINE /CLEANUP-IMAGE /RESTOREHEALTH komutunu girin. Bu da bitince sistemi yeniden başlatın. Bu da bazen işe yarayabiliyor.
Hocam 2.mavi ekranı aldım tam sector testi bittiği an, 0 errorla bitti ama anında ekran aldım.

Dump dosyası çıkmadı, çok hızlı gitti ekran. IRQL ile başlayan hata, ntoskrnl.exe yazıyordu altında.
@0xraptoRwave hocam siz de bakın.

@Yahya Nuroğlu Hocam olay görüntüleyicisine bakayım dedim, bir sürü Kernel_Power 41 63 hatası var.

1722949673517.webp

Şöyle buyrun.

Sürücü bulucu uygulama ile mi güncellediniz sürücüleri? Bazen uyumsuz sürücü yüklendiğinde de karşılaşırsınız bu hatayla.
@Recep Baltaş
Sürücüleri Acer'in kendi sitesinden yükledim, sonra Intel'in ve Nvidia'nın kendi programları ile güncelledim.

Laptop bu. Pili takılıysa eğer çıkarıp şarjda kullanmayı dener misiniz? Bir de önceki sayfada yazdığım CMD kodlarını uyguladınız mı?
Hep şarjda kullanıyorum. Fakat sanırım sorunu anladım.

Bilgisayara ekran bağlı, HDD bağlı, RGB kulaklık ve mouse bağlı, ayrı klavye bağlı ve fan bağlı + bu aygıtların çoğu USB çoğaltıcıya bağlıydı. Sanırım çoğaltıcı çok güç çekti. Fanı ve fareyi söküp klavyenin içinden gelen fareyi kullanacağım, böylece 2 cihazdan kurtulmuş olacağım. Belki o zaman sorun çözülür. Sizce?

Hep şarjda kullanıyorum. Fakat sanırım sorunu anladım.

Bilgisayara ekran bağlı, HDD bağlı, RGB kulaklık ve mouse bağlı, ayrı klavye bağlı ve fan bağlı + bu aygıtların çoğu USB çoğaltıcıya bağlıydı. Sanırım çoğaltıcı çok güç çekti. Fanı ve fareyi söküp klavyenin içinden gelen fareyi kullanacağım, böylece 2 cihazdan kurtulmuş olacağım. Belki o zaman sorun çözülür. Sizce?
Hocam ne yaptınız? Ben o kadar cihazı hayatımda bir arada görmedim.
1722950650804.webp

Bir deneyin. Kesin bir şey diyemem çünkü daha önce benzer bir sorun yaşamadım.