TMW

Deneyimli
Acer Aspire 5 NX.KN3EY.002

Tık Hızı Kupon Kampanyası

700 TL kuponla belirtilen fiyata geliyor. Tık Hızı Kuponları geçerli olduğundan daha sonraki kuponlarla daha düşük fiyata da gelebilir.

1740010065725.webp

1740010083355.webp

Hesaba özel kupon varsa fiyatı daha da düşebilir.

1740010283361.webp

RAM ve SSD eklemek garanti dışı bırakıyor. Cihazı servise yollayıp yükseltmeyi ancak öyle yapabiliyorsunuz alıcak olanların aklında bulunsun cihaz güzel.

RAM ve SSD eklemek garanti dışı bırakıyor. Cihazı servise yollayıp yükseltmeyi ancak öyle yapabiliyorsunuz alıcak olanların aklında bulunsun cihaz güzel.
Ben servisle konusup RAM ve SSD yukseltmesi yapmistim Acer cihazima 1.5 sene once ve bozmayacagini soylemislerdi.

Sonrasinda bataryasini bile degistirdiler serviste.

Ben servisle konusup RAM ve SSD yukseltmesi yapmistim Acer cihazima 1.5 sene once ve bozmayacagini soylemislerdi.

Sonrasinda bataryasini bile degistirdiler serviste.
Şirket politikaları ve garanti kapsamları zamanla değişebilecek şeyler değil mi? Günümüz için konuşuyorum 6 ay öncesi değil 2 yıl sonrası değil günümüz için.

Şirket politikaları ve garanti kapsamları zamanla değişebilecek şeyler değil mi? Günümüz için konuşuyorum 6 ay öncesi değil 2 yıl sonrası değil günümüz için.
Evet ama adam gibi bir cevap verseniz daha iyi olabilirdi. Mesela su vakitte soyle soyle bir cevap aldim seklinde.

Mesela ben insanlik edip senin dedigini de dogrulamak icin Acer servisini aradim az once ve senin bilmedigin ustune ek bir bilgi de edindim.

Kullanicinin donanim yukseltmesi garanti disi birakiyor fakat parcayi satin alip servise gotururseniz garanti suresince servis yukseltmeyi ucretsiz olarak yapiyormus.

Tabi fikir alisverisi yapmaya erinen, egosu Allah katinda forum halkimizdan insanlara maruz kalinca yapacak bir sey olmuyor.

Evet ama adam gibi bir cevap verseniz daha iyi olabilirdi. Mesela su vakitte soyle soyle bir cevap aldim seklinde.

Mesela ben insanlik edip senin dedigini de dogrulamak icin Acer servisini aradim az once ve senin bilmedigin ustune ek bir bilgi de edindim.

Kullanicinin donanim yukseltmesi garanti disi birakiyor fakat parcayi satin alip servise gotururseniz servis yukseltmeyi ucretsiz olarak yapiyormus.

Tabi fikir alisverisi yapmaya erinen, egosu Allah katinda forum halkimizdan insanlara maruz kalinca yapacak bir sey olmuyor.
Benim bilmediğim bir bilgi olduğunu nereden çıkardın? Evet ücretsiz yapılıyor kargo ücreti ücrete dahilse ücretsiz denemez. Kargoyu kendi şahsınız adınıza ödüyorsunuz özel bir ücretsiz kargoyla anlaşmaları yok. Herhangi bir kaba dil kullanmadım veya sizi aşağılayacak emoji atmadım ne bu alınganlık kendiniz yapmışsınız ve kendiniz alınmışsınız. Fikir alışverişini başka konularda yapabiliriz ama burada fikir alışverişi ile bana verebileceğiniz bir şey yok teşekkür ederim.

SSD ve RAM takmak cihazı garanti dışı bırakmaz. Detaylı bilgiyi aşağıya bıraktım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-02-20 saat 13.15.17_f2c4edb7.webp
    WhatsApp Görsel 2025-02-20 saat 13.15.17_f2c4edb7.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 90
SSD ve RAM takmak cihazı garanti dışı bırakmaz. Detaylı bilgiyi aşağıya bıraktım.
Bilgi güncel mi? Yetkili servise sorduğunuzda şirket prosedür gereği RAM ve SSD yükseltilmesi garanti dışı bıraktığını söylüyorlardı. Acer servisi yine çift taraflı karmaşık bilgi verebiliyor bir ara daha böyle bir drama vardı tanıdığım çoğu kişiye olumsuz cevap verip cihazı yollamalarını ve karşılığında kendileri yapacağını söyledi belki de cayılmış olabilir TR'de ki çoğu versiyon 8 GB falan hali ile geliyor belli olmaz geri adım atmış olabilirler.