GHG

Uzman
Cihaz
Acer Aspire 7750G
Acer Aspire 7750G laptopumda driver yüklerken, AMD sürücüsü önceden mavi ekran hatası veriyordu. Ancak bu sefer, eşi benzeri görülmemiş bir görüntüyle karşılaştım. Bütün çözüm yöntemlerini denedim. Örneğin: termal macunu yeniledim, farklı driverlar denedim, farklı Windows sürümleriyle temiz kurulum yaptım, BIOS’u güncelledim ve daha birçok yöntemi uyguladım. Ancak hâlâ sorunu çözemedim. Bunun donanımsal bir problem olabileceğini düşünüyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• 20250214_123007.webp
    20250214_123007.webp
    393,5 KB · Görüntüleme: 76
Acer'ın sayfası bu ürün için desteği kaldırmış görünüyor :/ 3. parti kaynaklardan sürücü önermek istemiyorum bu yüzden pek yardımcı olamıyorum.

Ama belki elinde "AMD Radeon 6600M and 6700M Series" için eski ve güvenilir sürücü vardır @Recep Baltaş ?

AMD'nin sitesinden indiriyorum evet Ekran Kartö bozulmuş olabilir ancak bazen veriyor bazen vermiyor
Ancak unutmamalısın ki ekran kartın arızalıysa eski sürücü de bu durumu kurtarmayacak.

Acer'ın sayfası bu ürün için desteği kaldırmış görünüyor :/ 3. parti kaynaklardan sürücü önermek istemiyorum bu yüzden pek yardımcı olamıyorum.

Ama belki elinde "AMD Radeon 6600M and 6700M Series" için eski ve güvenilir sürücü vardır @Recep Baltaş ?

Ancak unutmamalısın ki ekran kartın arızalıysa eski sürücü de bu durumu kurtarmayacak.
Anladım teşekkür ederim Cevaplarınız için.

Acer Aspire 7750G laptopumda driver yüklerken, AMD sürücüsü önceden mavi ekran hatası veriyordu. Ancak bu sefer, eşi benzeri görülmemiş bir görüntüyle karşılaştım. Bütün çözüm yöntemlerini denedim. Örneğin: Termal macunu yeniledim, farklı driverlar denedim, farklı Windows sürümleriyle temiz kurulum yaptım, BIOS'u güncelledim ve daha birçok yöntemi uyguladım. Ancak hâlâ sorunu çözemedim. Bunun donanımsal bir problem olabileceğini düşünüyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Donanimsal soruna benziyor formattan sonra guvenli moda girip deneyin yine yerseniz ekran kartını ya tamir ya da çöp.