Detaylar
Kim cevapladı?Sistem özelliklerinizi paylaşın. OpenCore Simplify deneyebilirsiniz.
github.com
GitHub - lzhoang2801/OpCore-Simplify: A tool designed to simplify the creation of OpenCore EFI
A tool designed to simplify the creation of OpenCore EFI - lzhoang2801/OpCore-Simplify
SF26
Üstün
Direk model paylaştım hocam.Sistem özelliklerinizi paylaşın. OpenCore Simplify deneyebilirsiniz.
![]()
GitHub - lzhoang2801/OpCore-Simplify: A tool designed to simplify the creation of OpenCore EFI
A tool designed to simplify the creation of OpenCore EFI - lzhoang2801/OpCore-Simplifygithub.com
i5-8250U
MX150/UHD 620.
OCSimplify'i deneyin, laptoplar icin guzel calisiyor. Ben de bir EFI bakayim, bulursam gonderecegim.
- Makaleler
- 25
3 yıl önce hazırlamışım, Big Sur için güncelleme gerekmeden kurabilirsiniz muhtemelen. Wi-Fi, BT gibi donanımınıza bağlı olarak değişiklik yapıp deneme yapabilirsiniz.
i5-8250U
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
SF26
Üstün
İftardan sonra deneyeceğim müteşekkirim hocam.3 yıl önce hazırlamışım, Big Sur için güncelleme gerekmeden kurabilirsiniz muhtemelen. Wi-Fi, BT gibi donanımınıza bağlı olarak değişiklik yapıp deneme yapabilirsiniz.
![]()
i5-8250U
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
@tarko hocam Big Sur'u farklı bir config ile kurdum ama bu sefer de QCA9377 Wi-Fi kartı için uygun kext olmadığı için internete bağlanamıyorum. Bunun için ayrı konu açayım mı yoksa bu konu üstünden mi devam edelim?
Son düzenleme:
- Makaleler
- 25
Desteği yok diye biliyorum.
SF26
Üstün
Mecburen ethernet ile bağlanıcaz o zaman.
Peki USB Wi-Fi ile denesem olur mu?
Chris1111'in GitHub'ta bir linki var bununla alakalı.
- Makaleler
- 25
İster ethernet ister uyumlu Wi-Fi Dongle edebilirsiniz, o artık sizin tercihiniz.