yigitsezen
Çalışkan
Ntoskrnl Acerlarda ses sürücüsünden kaynaklanıyor ya da bir oyunun anti cheat programından kaynaklanıyor.Acer driver sitesinden Realtek sürüclerinizi güncelleyin ardından Windows Update yapın.
Sorunlar CPU, GPU'ya da driver taraflarinda gibi gozukuyor. Bir yerde webcam acmaya calisirken, bazi yerlerde de kendi kendilerine patlamislar. Hepsi IRQL biri de KMODE EXCEPTION.Minidumplar ektedir. Sürekli bu hatayı alıyorum. Memtest86, Windows bellek aracı vs. programlarla stres testi yaptım, hiçbir sorunu gözükmedi. Hepsi hatasız geçti, anakarttan şüpheleniyorum.
Minidumps
Direkt sil Vanguard'i.Merhaba, Acer'in sitesinden Realtek ve Realtek Audio Console sürücüsünü indirdim. Windows Update ise tam. Daha güncel Realtek varsa iletirseniz indirebilirim. Ek olarak Vanguard yüklü, onu mu kapatayım? @berkay.yldrm0
Sorunlar CPU, GPU'ya da driver taraflarinda gibi gozukuyor. Bir yerde webcam acmaya calisirken, bazi yerlerde de kendi kendilerine patlamislar, hepsi IRQL biri de kmode exceptıon.
Driver kurucu program kullandiniz mi, OC ya da UV yapici program kullandiniz mi, BIOS'ya da Windows uzerine modifikasyon yaptiniz mi, GPU ve chipset suruculerini temizden tekrar kurmayi denediniz mi?
Direkt sil Vanguard'i.
Merhaba herhangi OC veya driver programı kullanmadım AMD'nin kendi sitesinden kurdum driverları ekran kartı driverını diğerlerini de Acer'in resmi sitesinden kurdum temizden kurmayı denedim hatta tekrardan format bile attım.
Driverlari Windows Update tarafina birak, GPU'yu ve Chipseti kendin kur bir de.Merhaba herhangi oc veya driver programı kullanmadım amdnin kendi sitesinden kurdum driverları ekran kartı driverını diğerlerinide acerin resmi sitesinden kurdum temizden kurmayı denedim hatta tekrardan format bile attım
Driverlari Windows Update tarafina birak, GPU'yu ve Chipseti kendin kur bir de.
Ben ses chipseti demiyorum, sistem chipseti diyorum, AMD'nin kendi driver kuracaginda chipset kurucu vardi.
Evet ben de onu diyorum laptop Mobile chipset olarak secip yükledim yanlış mı yükledim.Ben ses chipseti demiyorum, sistem chipseti diyorum, AMD'nin kendi driver kuracaginda chipset kurucu vardi.
Allah rizasi icin, noktalama isaretlerini ve Turkce'yi daha duzgun kullansaniz dogru anlayabilecegim hocam da nasip olmuyor.Evet, ben de onu diyorum, laptop mobile chipset olarak secip yükledim, yanlış mı yükledim?