Kullanıma afternurner ile baktınız mı? Ayrıca PUBG Mobile da emülatör ile oynanmıyor mu? Ona da özel ayar gerekiyor. Yani siz hep özel ayar gerektiren oyunları sayıyorsunuz maalesef. Onlara tek tek bakmamız lazım.
Mesela burada daha önce Minecraft'ı harici ekran kartıyla oynamayan bir arkadaş vardı, oyunun Launcher'ında ayar yapmamız gerekti. Ondan sonra sorunu çözebildik.
Kullanıma afternurner ile baktınız mı? Ayrıca PUBG Mobile da emülatör ile oynanmıyor mu? Ona da özel ayar gerekiyor. Yani siz hep özel ayar gerektiren oyunları sayıyorsunuz maalesef. Onlara tek tek bakmamız lazım.
Mesela burada daha önce Minecraft'ı harici ekran kartıyla oynamayan bir arkadaş vardı, oyunun Launcher'ında ayar yapmamız gerekti. Ondan sonra sorunu çözebildik.
Evet hepsinde ayar yapıp giriyorum PUBG açtım az önce CPU %80 dahili ekran kartını %35 harici ekran kartını %10 kullandı oyunun içindeyken yani kullanıyor ama çok az bu tarz oyunlarda bile RX560X AMD ekran kartıyla kasmaması gerekmez mi? Bu laptop oyun bilgisayarı olarak satılıyor ama asla oyun oynatmıyor çözüm için Afterburner ile bakacağım çogu kişi bu sorunu ya BIOS'tan ya da ekran kartının driverından halletmiş ama bende bu ikisi de olmuyor Counter-Strike 1.6 bile kasıyor şu an yani bu tarz bir bilgisayarın bu oyunları rahat açması gerektiğini düşünüyorum CS1.6 emülatör gerektirmiyor ama onda bile kasyor tekrardan emülatör gerekmeyen bir oyun indirip deneyeceğim.