Detaylar
Kim cevapladı?Dazti
Becerikli
Üzerine gazlı içecek dökülmüştü kontrol etmek için açıcaktım ama açmadım, garantisi üzerine içecek döküldükten sonra bozulmuşmudur çoktan yoksa benim hatam yüzünden mi?
Genellikle bozmaz. Arayıp bilgi almanız daha doğru olur.Merhabalar, elimdeki laptopun kasasını açmadım ama sadece vidalarını söküp taktım ve hala garanti kapsamında mı yoksa çıktı mı merak ediyorum.
Model Acer Nitro 5'in bir modeli.
Dazti
Becerikli
Genellikle bozmaz. Arayıp bilgi almanız daha doğru olur.
Aramam en doğrusu ama maalesef şu an arayamam, o yüzden konu açmak istedim.
Hocam delirdin mi? Arayıp içtiğin gazlı içeceğini söylersen zaten direkt olarak garanti dışı ederler. O konuşmalar depolanıyor. Başına iş açma durduk yere. Neden açıcaktın derlerse ne diyeceksin?Aramam en doğrusu ama maalesef şu an arayamam, o yüzden konu açmak istedim.
Dazti
Becerikli
Bir tanıdığım niye vidasını söktün falan dedi ama ben arkadaki kapağı açmak garantiyi bozmuyor diye hatırlıyordum, ne yapmam lazım?Hocam delirdin mi? Arayıp içtiğin gazlı içeceğini söylersen zaten direkt olarak garanti dışı ederler. O konuşmalar depolanıyor. Başına iş açma durduk yere. Neden açıcaktın derlerse ne diyeceksin?
shiedae3 83
Üstün
Genellikle bozmaz. Arayıp bilgi almanız daha doğru olur.
Normalde bozmuyordu ama artık RAM SSD güncellemesinde bile servise gönderin diyecek kadar oldular.
Dazti
Becerikli
Vidasını söktün garantisi iptal olmuştur dedi tanıdığım.Bir tanıdığım niye vidasını söktün falan dedi ama ben arkadaki kapağı açmak garantiyi bozmuyor diye hatırlıyordum, ne yapmam lazım?