Detaylar
Kim cevapladı?burda adamın açıkladığına göre hall sensör sorunu var mış bu modellerde de
burda adamın açıkladığına göre hall sensör sorunu var mış bu modellerde de
Bu bütçede kusursuz cihaz bulmanız zor zaten. Nitro 16 güzel cihazdır ama işlemcisi biraz düşük. Yine de isterseniz alabilirsiniz.
hp victus sıcaklıkları çok serin videolarda inceledim ama hall sensör sıkıntısı var mış işte mecburenBu bütçede kusursuz cihaz bulmanız zor zaten. Nitro 16 güzel cihazdır ama işlemcisi biraz düşük. Yine de isterseniz alabilirsiniz.
Acer N16 AN16-41 NH.QKBEY.004 R5-7535HS 16 GB 512 GB SSD 6 GB RTX4050 alıcağım umarım bir sıkıntı çıkmaz
başka da model yok kiNitro 16 hatalı sıvı metal ve kötü servisliği var bir şey olursa servis çok ilgilenmiyor.
Al o zaman burada şans devreye giriyor.
incelemelere baktığımda sıcaklıklar 70 dereceyiişlemcinin de 80 dereceyi geçmediğini görüyorum bu modelin ebnce iyi bir laptop
İncelemelere baktığımda sıcaklıklar 70 dereceyiişlemcinin de 80 dereceyi geçmediğini görüyorum bu modelin ebnce iyi bir laptop.
Sorunsuz çıkarsa evet öyle gayet iyi fiyata göre soğuk.
peki sen hangi marka önerirsinSorunsuz çıkarsa evet öyle gayet iyi fiyata göre soğuk.