Acer Nitro 16 model bilgisayara sahibim. Önceki haftaya kadar bir sorun yoktu hatta 2 saatlik bir filmi bile izleyebiliyordum şarj etmeden. Ancak artık 10 dk bile dayanmıyor. Bunun nedeni ne? Batarya mı değiştirmeliyim yoksa yazılımsal bir sorun olabilir mi?
Garantisi devam ediyorsa servis ile görüşün ortada pek yazılımlık bir durum yok gibi. Laptop'u 1 hafta önce mi aldınız yoksa 1 hafta önce bu değer çok daha farklı mıydı?
Garantisi devam ediyorsa servis ile görüşün ortada pek yazılımlık bir durum yok gibi. Laptopu 1 hafta önce mi aldınız yoksa 1 hafta önce bu değer çok daha farklı mıydı?
Laptop yaklaşık 2 yıllık, garantisi bitmiş mi bilmiyorum. Her gün değerlerini kontrol etmedim normal olarak fakat konuda da belirttiğim gibi önceki hafta 2 saatlik bir filmi bile bataryada izletirken 15 dk bile Twitter'da dolaşamıyorum artık.
@ulassnn, 1 hafta içerisinde olması normal. Mesela bataryanın zayıflaması için örnek veriyorum 1.000 adet pil döngüsüne ihtiyaç var. Geçen hafta 998 iken, bu hafta 1.000 olduysa bu yüzden 1 hafta içinde gözle görülür bir düşüş olmuştur. Yapabiliyorsanız içini açıp bataryaya bakın, şişen bir bölümü var mı?