Detaylar
Kim cevapladı?Hybrid Theory
Yetkin
Daha kısa sürede kapanması gerekiyor ama bence çok da uzun bir sürede kapanmıyor. Hızlı başlatma ayarını kapatıp dener misin bir de?
Denetim Masası > Güç ayarları > Güç düğmelerinin yapacaklarını seç > Şu anda kullanılmayan ayarları değiştir > Hızlı başlatmayı aç özelliğinin tikini kaldır, sonra kaydedip sistemi yeniden başlat.
Denetim Masası > Güç ayarları > Güç düğmelerinin yapacaklarını seç > Şu anda kullanılmayan ayarları değiştir > Hızlı başlatmayı aç özelliğinin tikini kaldır, sonra kaydedip sistemi yeniden başlat.
Daha kısa sürede kapanması gerekiyor ama bence çok da uzun bir sürede kapanmıyor. Hızlı başlatma ayarını kapatıp dener misin bir de?
Hızlı başlatma zaten devre dışı anlamadığım 2018 model ASUS TUF gaming 3 saniyede kapanırken 2023 model Acer Nitro 16 1 dakikayı buluyor. Her iki cihazdada devre dışı hızlı başlatma
Hybrid Theory
Yetkin
Peki bu özelliği açıp da denedin mi hiç? Ayrıca sistem açılışta çok fazla programı da açıyor mu?Hızlı başlatma zaten devre dışı anlamadığım 2018 model ASUS TUF gaming 3 saniyede kapanırken 2023 model Acer Nitro 16 1 dakikayı buluyor. Her iki cihazdada devre dışı hızlı başlatma
Peki bu özelliği açıp da denedin mi hiç? Ayrıca sistem açılışta çok fazla programı da açıyor mu?
evet denedim sonuç yine aynı bugüne kadar başlangıç ayarlarını değiştirmeden kullandım çünkü açılışı etkilemiyor
Kapama yeniden başlatmaya çok bir şey yapılamıyor hele laptoplarda biraz kısıtlı 1dk biraz uzun ama çok takmazsan kısa gibi açılır.
Eski laptoplarımda neden böyle değildi?
Son düzenleyen: Moderatör:
yusufumm07
Üstün
Arkada program açık olabilir.
Görev yöneticisinden başlangıç programlarını kapat.
Hızlı başlattı aç dene daha olmazsa yedeğini al.
Format dene virüs yemiş olabilirsin.
Görev yöneticisinden başlangıç programlarını kapat.
Hızlı başlattı aç dene daha olmazsa yedeğini al.
Format dene virüs yemiş olabilirsin.
Tüm laptopları alıp açma kapamaya bakalım ne kadar sürer her laptop farklı yeni olup yavaş açılanı var eski olup hızlı açılanda her şeyine bakarsan laptopu keyifli kullanamazsın.
Tüm laptopları alıp açma kapamaya bakalım ne kadar sürer her laptop farklı yeni olup yavaş açılanı var eski olup hızlı açılanda her şeyine bakarsan laptopu keyifli kullanamazsın.
Casper Nirvana C500 laptop: 5 saniyede kapanıyor
Samsung NP300E5C A09 laptop: 6 saniyede
ASUS TUF gaming FX504 laptop: 2 saniyede
Şu an kullandığım Acer Nitro 16 1 dakikada kapanıyor ve hepsinde de hızlı başlatma devre dışı Acer Nitro hariç diğer laptoplar Intel işlemcili ben işlemciden şüpheleniyorum çünkü geriye başka bir opsiyonel kalmıyor