Selam arkadaşlar, İstanbul'da yaşıyorum. Acer Nitro 16 model bir dizüstü bilgisayarım var ve cihazı aldığımdan beri ilk defa bakım yaptıracağım. Garantisi bittiği için İstanbul içerisinde güvenilir bir özel teknik servis arıyorum. Özellikle bu modeldeki sıvı metal uygulamasına dikkat edecek, bu konuda bilgili ve tecrübeli servis önerileriniz var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Garantisi bittiği halde yine de Acer servisine gönderebilirsin. Tabi iyidir/kötüdür bilmiyorum. Benim yedek parça aldığım dataservis.net var güvendiğim, istersen bir telefon açıp sorabilirsin talebini yerine getirebilirler mi diye. Yeri Şişli Perpa'da hemen metrobüse yakın.
Selam arkadaşlar, İstanbul'da yaşıyorum. Acer Nitro 16 model bir dizüstü bilgisayarım var ve cihazı aldığımdan beri ilk defa bakım yaptıracağım. Garantisi bittiği için İstanbul içerisinde güvenilir bir özel teknik servis arıyorum. Özellikle bu modeldeki sıvı metal uygulamasına dikkat edecek, bu konuda bilgili ve tecrübeli servis önerileriniz var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Bilgisayar dükkanımda olan ilginç diyalogları ve bilgileri sizinle paylaşıyorum. Ayrıca bilgisayar, telefon, tablet hakkında bilgi ve incelemelerde var. Videolardaki konuşmalar ve diyaloglar mizah amaçlıdır. Gerçeği yansıtmamaktadır. Eğlence amacıyla yapışmıştır.
Öncelikle konunun sadece bir esnaf arkadaşımız hakkında bilgilendirme amaçlı olduğunu belirterek başlamak istiyorum. Bir Google yorumu olarak düşünebilirsiniz. 15 senedir benim kırmayı beceremediğim bir cihazı, paketlemeyi özensiz yerine getirerek ve sorumluluğunu üstlenmeyerek hasar almasına sebep olan bir esnafı kınadığım bir konudur.
13 Kasım 2024 günü Acer Aspire 6935G model cihazımı NEC TOKIN arızası ve BIOS pili değişimi için Alper Karadağ'a gönderdim. Kendisi beni 25 Kasım 2024 gününde arayarak cihazın...
Bilgisayar dükkanımda olan ilginç diyalogları ve bilgileri sizinle paylaşıyorum. Ayrıca bilgisayar, telefon, tablet hakkında bilgi ve incelemelerde var. Videolardaki konuşmalar ve diyaloglar mizah amaçlıdır. Gerçeği yansıtmamaktadır. Eğlence amacıyla yapışmıştır.
Öncelikle konunun sadece bir esnaf arkadaşımız hakkında bilgilendirme amaçlı olduğunu belirterek başlamak istiyorum. Bir Google yorumu olarak düşünebilirsiniz. 15 senedir benim kırmayı beceremediğim bir cihazı, paketlemeyi özensiz yerine getirerek ve sorumluluğunu üstlenmeyerek hasar almasına sebep olan bir esnafı kınadığım bir konudur.
13 Kasım 2024 günü Acer Aspire 6935G model cihazımı NEC TOKIN arızası ve BIOS pili değişimi için Alper Karadağ'a gönderdim. Kendisi beni 25 Kasım 2024 gününde arayarak cihazın...
Fanboy olmaya devam edin özensiz ürün paketlemek binde bir yaşanacak şey değildir.
Beğenmeme spamı yapan bir kişi daha AMD öneren ama NVIDIA kullanan birisin büyük ihtimalle.
Konuda da belirttiğim gibi, Alper o tarzda paketleme defalarca yapmıştır. Fakat cihaz eski ve dayanıksız olduğundan çatlama yapmış belli ki. Konuyu okumamışsınız direkt başlığa bakıp yorum yapıyorsunuz kendisinin videolarına bakarsanız profesyonel bir servis olduğunu görürsünüz. Adam sizin yaşınızın yılı boyunca cihaz yapmıştır. Google yorumlarında en ufak 1 yıldız yok, ayrıca fanboyluk bir durumda yok. Konu sahibi attığım linklere bakar araştırmasını yapıp en iyi seçimi yapar. Göz ardıyı bastım.
Şimdi bunun onunla ne alakası var sevgili hocam? Alper en azından yaptığı temizlikleri vs. videoya çekiyor. Kafada soru işareti kalmaz bu şekilde. Güvenip güvenmemek size kalmış. Ben başkasına cihazımı hayatta emanet etmem mesela. Google yorumlarına bakın; beğenmeyen oranı %5 falan.
Ayrıca sıvı metal uygulaması öyle termal macun kadar kolay olmuyor; tecrübeli birisine göndermek gerek.
Attığınız konuya ben de yazdım. Ucu çok açık bir konu. Konu sahibi en başta paketlemesini de fotoğraflasa iş çözülecek. Ayrıca işten anlayan birisi olmasına rağmen gönderdiğini de belirtmiş.
Garantisi bittiği halde yine de Acer servisine gönderebilirsin. Tabii iyidir/kötüdür bilmiyorum. Benim yedek parça aldığım dataservis.net var güvendiğim, istersen bir telefon açıp sorabilirsin talebini yerine getirebilirler mi diye. Yeri Şişli Perpa'da hemen metrobüse yakın.
Hocam bilmiyorum kendi servisine yollamayı düşündüm ama sadece temizlik ve termal macun değişimi için ne kadar masraf çıkaracaklarından korktum açıkçası.