Dextiry

Çalışkan
Selam arkadaşlar, İstanbul'da yaşıyorum. Acer Nitro 16 model bir dizüstü bilgisayarım var ve cihazı aldığımdan beri ilk defa bakım yaptıracağım. Garantisi bittiği için İstanbul içerisinde güvenilir bir özel teknik servis arıyorum. Özellikle bu modeldeki sıvı metal uygulamasına dikkat edecek, bu konuda bilgili ve tecrübeli servis önerileriniz var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisi bittiği halde yine de Acer servisine gönderebilirsin. Tabi iyidir/kötüdür bilmiyorum. Benim yedek parça aldığım dataservis.net var güvendiğim, istersen bir telefon açıp sorabilirsin talebini yerine getirebilirler mi diye. Yeri Şişli Perpa'da hemen metrobüse yakın.

Selam arkadaşlar, İstanbul'da yaşıyorum. Acer Nitro 16 model bir dizüstü bilgisayarım var ve cihazı aldığımdan beri ilk defa bakım yaptıracağım. Garantisi bittiği için İstanbul içerisinde güvenilir bir özel teknik servis arıyorum. Özellikle bu modeldeki sıvı metal uygulamasına dikkat edecek, bu konuda bilgili ve tecrübeli servis önerileriniz var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
İstanbul içi maalesef öneri yapamayacağım fakat işinde iyi olan 2 yer önerebilirim.

İstanbul içi maalesef öneri yapamayacağım fakat işinde iyi olan 2 yer önerebilirim.

Konuda fikrimi belirttim iki ucu açık bir durum, bu olay Alper'i kötü bir servis yapmaz.

Binde bir yaşanacak olay gerçekleşmiş, bunu atmanız ve üstüne ben beğenmedim attım diye mesajıma beğenmedim atmanız bayağı bir komik.

Konuda fikrimi belirttim iki ucu açık bir durum, bu olay Alper'i kötü bir servis yapmaz.

Binde bir yaşanacak olay gerçekleşmiş, bunu atmanız ve üstüne ben beğenmedim attım diye mesajıma beğenmedim atmanız bayağı bir komik.

Fanboy olmaya devam edin özensiz ürün paketlemek binde bir yaşanacak şey değildir.
Beğenmeme spamı yapan bir kişi daha AMD öneren ama NVIDIA kullanan birisin büyük ihtimalle.

Fanboy olmaya devam edin özensiz ürün paketlemek binde bir yaşanacak şey değildir.
Konuda da belirttiğim gibi, Alper o tarzda paketleme defalarca yapmıştır. Fakat cihaz eski ve dayanıksız olduğundan çatlama yapmış belli ki. Konuyu okumamışsınız direkt başlığa bakıp yorum yapıyorsunuz kendisinin videolarına bakarsanız profesyonel bir servis olduğunu görürsünüz. Adam sizin yaşınızın yılı boyunca cihaz yapmıştır. Google yorumlarında en ufak 1 yıldız yok, ayrıca fanboyluk bir durumda yok. Konu sahibi attığım linklere bakar araştırmasını yapıp en iyi seçimi yapar. Göz ardıyı bastım.

Son düzenleme:
Beğenmeme spamı yapan bir kişi daha AMD öneren ama NVIDIA kullanan birisin büyük ihtimalle.

Şimdi bunun onunla ne alakası var sevgili hocam? Alper en azından yaptığı temizlikleri vs. videoya çekiyor. Kafada soru işareti kalmaz bu şekilde. Güvenip güvenmemek size kalmış. Ben başkasına cihazımı hayatta emanet etmem mesela. Google yorumlarına bakın; beğenmeyen oranı %5 falan.

Ayrıca sıvı metal uygulaması öyle termal macun kadar kolay olmuyor; tecrübeli birisine göndermek gerek.

Attığınız konuya ben de yazdım. Ucu çok açık bir konu. Konu sahibi en başta paketlemesini de fotoğraflasa iş çözülecek. Ayrıca işten anlayan birisi olmasına rağmen gönderdiğini de belirtmiş.

Garantisi bittiği halde yine de Acer servisine gönderebilirsin. Tabii iyidir/kötüdür bilmiyorum. Benim yedek parça aldığım dataservis.net var güvendiğim, istersen bir telefon açıp sorabilirsin talebini yerine getirebilirler mi diye. Yeri Şişli Perpa'da hemen metrobüse yakın.

Hocam bilmiyorum kendi servisine yollamayı düşündüm ama sadece temizlik ve termal macun değişimi için ne kadar masraf çıkaracaklarından korktum açıkçası.

Eğer elinizden geliyorsa kendiniz yapın, servislere asla cihaz göndermiyorum senelerdir.
Maalesef laptoplarda çok tecrübeli değilim bir de bu sıvı metal olayına çok dikkat etmek gerekiyormuş sanırım ondan servis arıyorum güvenebileceğim.

Son düzenleme: