Acer Nitro 16 laptop stabil değil

Maki

Çalışkan
Cihazı yaza girmeden 1 ay önce aldım başlarda çok güzel çalışıyordu hiçbir sorun yoktu Dying Light 2'de mükemmel performanslar alıyordum yüksek ayarlarda 120-130 FPS ama şu aralar nedense çoğu oyunda FPS düşüşleri ve takılma sorunları yaşıyorum işlemci 75 derecelerden 95'lere cıkmaya basladı sacmaladı cihaz, neden bir anda oldu anlamadım. İlk aldığımda 70-75'i geçmeyen CPU şu an 95 GPU'da 60'ken 80-83 görmeye başladı.

4 5 aydır işlemci kullanımı oyunlarda %70 gibi kullanımlarda gpu da %30 %40 kullanılyor sanırsam sistem darboğaz yapıyor ve ram kullanımı %90 larda geziyor ramden darboğaz olma ihtimali var mı ?

Son düzenleme:
1 aylık mı 4.5 mi donanımsal mı yazılımsal mı bilemedim.

hocam yaza girmeden 1 ay önce aldım demiştim bide nitro 16 rtx 4050 r5 7535hs modeli

Vallahi diğer oyunlarda yapmıyorsa bence sorun yok.

RAM ve SSD upgrade yapmak icin parcaları alıp sevise elden vereceğim vermişkende temizlik vs yapılsın termal macunluk bir şey var bence yuksek ihtimal fabrikasyon gelen macun ya çok az sürüldü ya da aktı.

RAM ve SSD upgrade yapmak icin parcaları alıp sevise elden vereceğim vermişkende temizlik vs yapılsın termal macunluk bir şey var bence yuksek ihtimal fabrikasyon gelen macun ya çok az sürüldü ya da aktı.
Yine devam ederse bu videoyuda incele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…