Bütçe
34000
Cihaza bir şey olursa kendin bakmalısın garanti çok bakmıyor sorunlu ürünü bile almıyor bunlarda geçen sene sıvı metal sorunu çok kişilere yaşattı.

Alttakini onerecektim fakat yorumu yok. Velhasil N11 iade konusunda bir arkadasimi ugrastirmisti. O yuzden onermem. ASUS'u magazada bostayken denedim. Hicbir agir islem yapilmamasina ragmen oyle bosta dururken bile klavye ates gibi yaniyordu. A15 modeliydi.

12450HX trafosuyla benzer, hatta yer yer daha iyi pil performansı var bunların.
1748983572086.webp

''The battery life on the LOQ was disappointing. Lenovo equips the laptop with a 60 WHr battery, which is clearly not enough to give the machine a lengthy runtime. Our battery life test leverages web browsing, video streaming, and OpenGL graphics tests at a screen brightness of 150 nits.''

Son kullanıcı batarya için işlemciye limit koymadıkça HX versiyonlarda batarya performansı pek iyi değil. i7 13650HX versiyonunda 5-7W arası limitte web gezintisi yaparken 60hz'de yüzde 60 şarj ile 3 saat 58 dakika aldığım oldu Vantage üzerinden, bir çok arka plan uygulaması da kapalıydı.

ARP9 cihazlarda ise batarya performansı şaşırtıcı derecede iyi, beklendiği kadar kötü değil.

Alttakini onerecektim fakat yorumu yok. Velhasil N11 iade konusunda bir arkadasimi ugrastirmisti. O yuzden onermem. ASUS'u magazada bostayken denedim. Hicbir agir islem yapilmamasina ragmen oyle bosta dururken bile klavye ates gibi yaniyordu. A15 modeliydi.
Yorum olmaması normal hocam 12 GB varyasyonu galiba yeni gelmiş. A15'ler 4-5 yıldan beri var kasa yapıları ve dolayısıyla sıcaklık farkı oluyor elbette. Son modellerinde yük altında klavyeye rahatsız edici sıcaklıklar vurmuyor. Boşta vurması için bir şey diyemem belki üründe sorun vardır öyle bir genelleme yapmak doğru olmaz elbette. Sepetist adini önceden duymuştum tamamen bilinmeyen bir satıcı değildi sanki diğerlerinden büyük ihtimalle çok farkı yoktur Amazon.com.tr olmadığı sürece bence çoğu aynı satış politikasına sahip.

12450HX trafosuyla benzer, hatta yer yer daha iyi pil performansı var bunların.
Eki Görüntüle 152445
''The battery life on the LOQ was disappointing. Lenovo equips the laptop with a 60 WHr battery, which is clearly not enough to give the machine a lengthy runtime. Our battery life test leverages web browsing, video streaming, and OpenGL graphics tests at a screen brightness of 150 nits.''

Son kullanıcı batarya için işlemciye limit koymadıkça HX versiyonlarda batarya performansı pek iyi değil. i7 13650HX versiyonunda 5-7W arası limitte web gezintisi yaparken 60hz'de yüzde 60 şarj ile 3 saat 58 dakika aldığım oldu Vantage üzerinden, bir çok arka plan uygulaması da kapalıydı.

ARP9 cihazlarda ise batarya performansı şaşırtıcı derecede iyi, beklendiği kadar kötü değil.
Hemen hemen 12450HX LOQ ve 7435HS ARP9 benzer şarj sürelerini alması muhtemel İGPU eksikliği abartıldığı kadar hissedilmez tabi. A15'lere göre çok daha az verdiği kesin ikisininde.
Nitro 16'lar o kadar şarj süresi alıyor mu asıl o dikkatimi çekti. 🫠

Son düzenleme: