KS KS C cagata 31 Yetkin Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 1.122 Çözümler 1 Beğeniler 98 Dün 23:07 #21 yusufumm07 dedi: Bir şey olduğu sanmıyorum ama sıklaşırsa donmalar bir format atarsın. İlk akla gelen SSD-olabilir laptopun hafif altını kaldır hava alsın düzgün. Genişletmek için tıkla... Laptopun altı kalkık hep öyle kullanıyorum yusufumm07 dedi: Bir şey olduğu sanmıyorum ama sıklaşırsa donmalar bir format atarsın. İlk akla gelen Ssd'den olabilir laptopun hafif altını kaldır hava alsın düzgün. Genişletmek için tıkla... Umarım donanımdal değildir daha 1buçuk senelik çünkü laptop
yusufumm07 dedi: Bir şey olduğu sanmıyorum ama sıklaşırsa donmalar bir format atarsın. İlk akla gelen SSD-olabilir laptopun hafif altını kaldır hava alsın düzgün. Genişletmek için tıkla... Laptopun altı kalkık hep öyle kullanıyorum yusufumm07 dedi: Bir şey olduğu sanmıyorum ama sıklaşırsa donmalar bir format atarsın. İlk akla gelen Ssd'den olabilir laptopun hafif altını kaldır hava alsın düzgün. Genişletmek için tıkla... Umarım donanımdal değildir daha 1buçuk senelik çünkü laptop
yusufumm07 124 Bilgin Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 4.256 Çözümler 10 Beğeniler 2.037 Dün 23:10 #22 cagata dedi: Laptopun altı kalkık hep öyle kullanıyorum Umarım donanımdal değildir daha 1buçuk senelik çünkü laptop Genişletmek için tıkla... Değildir umarım panik yapma arada benim cihazda donuyor.
cagata dedi: Laptopun altı kalkık hep öyle kullanıyorum Umarım donanımdal değildir daha 1buçuk senelik çünkü laptop Genişletmek için tıkla... Değildir umarım panik yapma arada benim cihazda donuyor.
KS KS C cagata 31 Yetkin Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 1.122 Çözümler 1 Beğeniler 98 Dün 23:16 #23 yusufumm07 dedi: Değildir umarım panik yapma arada benim cihazda donuyor. Genişletmek için tıkla... Peki tekrarlanırsa tarayıcımı AMD GPU'ya seçeyim mi cihaz BIOS'tan sadece NVIDIA GPU seçili
yusufumm07 dedi: Değildir umarım panik yapma arada benim cihazda donuyor. Genişletmek için tıkla... Peki tekrarlanırsa tarayıcımı AMD GPU'ya seçeyim mi cihaz BIOS'tan sadece NVIDIA GPU seçili
yusufumm07 124 Bilgin Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 4.256 Çözümler 10 Beğeniler 2.037 Dün 23:20 #24 cagata dedi: Peki tekrarlanırsa tarayıcımı AMD GPU'ya seçeyim mi cihaz BIOS'tan sadece NVIDIA GPU seçili Genişletmek için tıkla... Tekrarlanırsa birde öyle denersin .
cagata dedi: Peki tekrarlanırsa tarayıcımı AMD GPU'ya seçeyim mi cihaz BIOS'tan sadece NVIDIA GPU seçili Genişletmek için tıkla... Tekrarlanırsa birde öyle denersin .