Bir şey olduğu sanmıyorum ama sıklaşırsa donmalar bir format atarsın. İlk akla gelen SSD-olabilir laptopun hafif altını kaldır hava alsın düzgün.

Laptopun altı kalkık hep öyle kullanıyorum

Bir şey olduğu sanmıyorum ama sıklaşırsa donmalar bir format atarsın. İlk akla gelen Ssd'den olabilir laptopun hafif altını kaldır hava alsın düzgün.
Umarım donanımdal değildir daha 1buçuk senelik çünkü laptop

Mavi ekran sadece sistemin coktugunu gosterir. Bazen o ekran hic gelmez ses bozulur veya kesilir. Korkulacak bir sey yok ama tekrarlarsa kendi haline birak dosyayi olustursun analiz yapariz.

şimdilik sıkıntı yok sence neden olmuştur bir fikrin var mı

Mavi ekran sadece sistemin coktugunu gosterir. Bazen o ekran hiç gelmez ses bozulur veya kesilir. Korkulacak bir şey yok ama tekrarlarsa kendi haline birak dosyayi olustursun analiz yapariz.

Tekrarlanırsa bir de öyle denersin.

Yine oldu az önce ama bu sefer donma deği siyah ekranda kaldı laptop ama laptop çalışıyor mesela mouse çıkarttım donanım takma ve çıkartma sesi geldi

Son düzenleme:
şimdilik sıkıntı yok sence neden olmuştur bir fikrin var mı

Yine oldu az önce ama bu sefer donma deği siyah ekranda kaldı laptop ama laptop çalışıyor mesela mouse çıkarttım donanım takma ve çıkartma sesi geldi
Selamlar

demek ki mavi ekran yemiyorsun muhtemelen player çöküyor. Driverların güncel mi?