cagata 31

Yetkin
Az önce Acer Nitro 16'da YouTube'da dizi izlerken birdenbire dondu ve cızzz sesi geldi. Zorla kapatıp yeniden açtım, şimdilik sıkıntı yok gibi. Neden oldu böyle bir şey?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi ekran yemişsindir, tek seferlik bir durum ise pek ciddiye almaya gerek yok ama tekrarlar ise bakmak gerekir. Zorla kapatıp açtığın için bir dump dosyası da alamamışsındır muhtemelen. Sorun değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok, mavi ekran yemedim; öylece dondu.
Bazı mavi ekranlar gelemeyebiliyor öyle bir kilitleniyor sistem. Takma kafana dediği gibi, biraz bekle üst üste yaşanmaya başlarsa o zaman soruşturmaya başlayabilirsin. Benim makine bile yılda 3-5 kere mavi ekran verir ki çok titizlikle baktığım bir cihazdır.

Bazı mavi ekranlar gelemeyebiliyor öyle bir kilitleniyor sistem. Takma kafana dediği gibi, biraz bekle üst üste yaşanmaya başlarsa o zaman soruşturmaya başlayabilirsin. Benim makine bile yılda 3-5 kere mavi ekran verir ki çok titizlikle baktığım bir cihazdır.

İlk defa başıma geldi umarım bir daha yaşanmaz

Tarayicida donanim hizlandirma aciksa ondan yapiyor YouTube. macOS'da da aynisini yapiyor ozellikle YT Shorts'da oluyor. Cihaz donuyor, arka planda calismaya devam ediyor macOS'da ama hicbir seye tiklayamiyorsun. Yeniden baslatmak zorunda kaliyorsun.