Acer Nitro 16s. Üstüne çok da konuşmaya gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nitro 16S parasini hak eden bir cihaz degil, bakma oyle guclu ve guzel donanim kullandiklarina. O paralara MSI falan al illa oyuncu laptopu istiyorsan. Ayrica Tulpar T7 serisi cok guzel bence, en azindan garanti servisleri iyi ve bir sorun yasadiginda tamir ediyorlar.

Bütçeniz dahilinde Acer daha mantıklı duruyor. Kalitesi ve servisi hakkında bilgim yok ama yakın zamanda servisi değişti diye biliyorum. Rekabetçi tabanlı oyunlarda 8945HX öne geçecektir. 5070 Ti 110W, 5070 115W tokatlar.

Hocam yeni servisi telefonları açmayan cinstenmiş bazıları SMS Infocomm'dan daha kötü olduğunu bile söylemekte.

Ayrıca sıvı metal kullanılması da işlemcinin yüzeyine zarar vermiyor mu? Tabii bozulma durumuna denk gelmedim ama bilemiyorum, alınabilir bir risk midir?

Hocam yeni servisi telefonları açmayan cinstenmiş bazıları SMS Infocomm'dan daha kötü olduğunu bile söylemekte.

Ayrıca sıvı metal kullanılması da işlemcinin yüzeyine zarar vermiyor mu? Tabii bozulma durumuna denk gelmedim ama bilemiyorum, alınabilir bir risk midir?

O ayna yüzeyi aşınıyor olabilir. Ama işlemciyi bozacak bir şey olsa kullanılmaz idi. Anakarta değmesin yeter.

O ayna yüzeyi aşınıyor olabilir. Ama işlemciyi bozacak bir şey olsa kullanılmaz idi. Anakarta değmesin yeter.

Hayır aşınması da bozacak hale geliyor özellikle Ryzen işlemcilerde yaşanan bir durum olarak belirtilmiş. Öyle olmasa neden bu zamanlarda çoğu marka faz değişimli tercih etmeye başlasın? Ayrıca laptop alıyorsun, hiçbir zaman taşımayacak mısın? Bu riski almaya ne gerek var ki?