Yaşamayan bilmez hocam o yüzden saçma deyip geçmeyin bu durumdan dolayı 8 aydır bilgisayarsız kaldım ve THH'den gelecek karar beni tatmin edecek düzeyde mi onu bile bilemiyorum 20 30FPS fazla alacağım diye hak arama riskine girilmez.
Hocam geçmiş olsun. Ama örneğin victus alanlarda hall sensor sorunu ile cebelleşiyor. En azından kronik sorunu olmayan bir cihaz bu.

Yaşamayan bilmez hocam o yüzden saçma deyip geçmeyin bu durumdan dolayı 8 aydır bilgisayarsız kaldım ve THH'den gelecek karar beni tatmin edecek düzeyde mi onu bile bilemiyorum 20 30FPS fazla alacağım diye hak arama riskine girilmez.

TR'de iyi bir servis önersene bana?
MSI ASUS SMS info mu ne öyle bir servisi vardı herkes şikayetçi. Keza Lenovo HP servisi bdh zaten rezil bir firma geçen dışarıda gördüm aylak aylak konuşup sigara başında bir garip tavırları vardı. Teknik bilgiden çok çalışmak için çalışıyor gibi duruyorlar.
Acer servisine gelirsek yapacak bir şey yok. Cihaz bozulursa gidecek. 14 gün hakkı var. 14 gün içinde Hepsiburada gibi yerlerde iade hakkı var. Servisten memnun değilsen PTM alır iyi bir bilgisayarcıda yaptırırsın. GameGaraj 5070 vs 16s 5070 Ti cevabı 5070 Ti Acer.
Benim tek endişem ince bir model. Soğutma sistemi yeterli ise güzel laptop.
Kendimde Predator 16AI Ultra 9 275hx 5070 Ti incelemelerine bakıyorum.

Sanirim herkes bana Tulpar önerdigim icin dislike atmis, size sunu soyleyeyim konular birbirine ardina acilirken Monster hakkinda hiç konu gormuyorum uzun zamandir. Ayrica servise gonderdiginiz diger markalarin tamir edilmeden gonderildigini de unutmayin. Ancak ustune duserseniz gercekten tamir ediyorlar. Monster laptop servisi konusunda iyi. Tuş silinmesini bile garanti kapsaminda yapiyorlar musteri memnuniyeti icin. Bence bu bile Tulpar serisini almaya beni daha cok itiyor.

Bu degilse MSI onermeme dislike attiysaniz MSI tokatlar her turlu Acer'i. Servis ve kalite olarak. Acer illa alinacaksa kalın kasa alinmali bu onerideki kasa ince olanlar ve gecmiste cok konulari açıldı kasanin kalitesizligiyle ilgili. Alinacaksa Nitro 16 falan bakilmali o fiyatlara tabii 5060 falan varsa ve ayni fiyat bandindaysa ama onun haricinde 16s alinmaz kasasindan dolayi.
Nitro 16S parasini hak eden bir cihaz degil, bakma oyle guclu ve guzel donanim kullandiklarina. O paralara MSI falan al illa oyuncu laptopu istiyorsan. Ayrica Tulpar T7 serisi cok guzel bence, en azindan garanti servisleri iyi ve bir sorun yasadiginda tamir ediyorlar.

Son düzenleme: