Detaylar
Kim cevapladı?asimavi1538
Uzman
Ne de.
Neden Windows 10 kurdun ve nasıl kurdun? Windows 11 driveri var Win 10 driveri yok ki?
Cihazı çarşamba günü aldım ve Windows 10 kurdum bütün sürücüler güncellendi yalnız BIOS güncellemesi yapmadım sizce yapmalı mıyım şu anda herhangi bir sıkıntı yok.
Neden Windows 10 kurdun ve nasıl kurdun? Windows 11 driveri var Win 10 driveri yok ki?
Son düzenleme:
sürüme nerden bakılıyor
Talent
Uzman
Google Acer destek yaz. Orada sn ID kısmına PC'nın sn ID'sini gir. En son yayınlanan BIOS'u kur.
2024 müş galiba ektede attımGoogle Acer destek yaz. Orada sn ID kısmına PC'nın sn ID'sini gir. En son yayınlanan BIOS'u kur.
Dosya Ekleri
Ne de.
Neden Windows 10 kurdun ve nasıl kurdun? Windows 11 driveri var Windows 10 driveri yok ki?
Kurunabiliyor Windows 10 burada pazarlama taktiği sanki sadece Windows 11 için gösterip kullanım oranını arttırmak iki işlemitimin sürücüleri tam destekli.
evet hiçbir sıkıntı yaşamamdım şu an windows 10 sadece aygıt yöneticisinde bazı sürücüler eksik gözüküyor o kadarKurunabiliyor Windows 10 burada pazarlama taktiği sanki sadece Windows 11 için gösterip kullanım oranını arttırmak iki işlemitimin sürücüleri tam destekli.
Evet hiçbir sıkıntı yaşamamdım şu an Windows 10 sadece aygıt yöneticisinde bazı sürücüler eksik gözüküyor o kadar.
Eksik sürücüler nedir kart okuyucu veya jack sürücüleri yüklenmiyor kendin kurman gerek.