Bütçe
120.000 TL

bumbumbum

Üyecik
Cihaz
Acer Nitro 18 AMD Ryzen AI 9 365 32GB 1TB SSD RTX5070 Freedos 18" 165Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QYJEY.002

Bu laptop alınır mı? Üniversiteye başlayacağım, en az 4-5 sene beni götürecek iyi bir laptop arıyorum. Güç tasarrufu falan açınca pil ömrü uzun olması ve sessiz olması önemli. Gönül ister ki 5070 Ti olsun ama onların en ucuzları bile bütçeyi aşıyor maalesef, o tren kalktı gibi.

Aşağı yukarı bu fiyatlarda başka öneriniz varsa ona da açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu laptop alınır mı? Üniversiteye başlayacağım, en az 4-5 sene beni götürecek iyi bir laptop arıyorum. Güç tasarrufu falan açınca pil ömrü uzun olması ve sessiz olması önemli. Gönül ister ki 5070 Ti olsun ama onların en ucuzları bile bütçeyi aşıyor maalesef, o tren kalktı gibi.

Aşağı yukarı bu fiyatlarda başka öneriniz varsa ona da açığım.
5070 bir cihaza 98.000 TL vermek mantıklı değil.

Bütçenizi 120.000 TL olarak belirtmişsiniz. Bu cihaza bakabilirsiniz:

5070 bir cihaza 98.000 TL vermek mantıklı değil.

Bütçenizi 120.000 TL olarak belirtmişsiniz. Bu cihaza bakabilirsiniz:

Bu stokta yok zaten ama olsa da Gamegaraj'a güvenmiyorum açıkçası. Özellikleri kağıt üstünde baya iyi ama bunun kasası, soğutması, genel olarak markası falan hiç güven vermiyor bana.

Onun yerine daha ucuza RTX 5070 ama soğutması, kalitesi iyi bir laptop almayı tercih ederim.

bu stokta yok zaten ama olsa da gamegaraj'a güvenmiyorum açıkçası. Özellikleri kağıt üstünde baya iyi ama bunun kasası, soğutması, genel olarak markası falan hiç güven vermiyor bana.
Onun yerine daha ucuza 5070 ama soğutması , kalitesi iyi bir laptop almayı tercih ederim
Game Garaj'lar zaten kaliteli:unsure: