Acer Nitro 4060 vs 4070

Ben yine 10K farkı hak ettiğini düşünmüyorum. Sadece ekran kartına para verilmiyor çünkü. 50K'nın 4060 GPU'ya giden miktarı 15-20K, 60K'nın 4070'e giden miktarı 25-30K belki de. Aradaki küçük kas farkı anlamsız, 4070 eskiden dediğiniz gibi mantıklı değildi, şu an da değil bana kalırsa.

Hatta piyasaya bakarsak neredeyse hiçbir laptop mantıklı değil. Çünkü piyasa çok kötü, birkaç ay önce güzel fiyatlara güzel makineler denk geliyordu.

Evet 62K'ya pahalı dediğiniz gibi o işlemci için. Alternatif sundum arkadaşa hazır olarak istediği için seçim onun 53K'ya 4070 var hali hazirda 63K vereceksem işlemcisinin 14700HX veya 13900HX olmasını beklerdim. Piyasa çok kötü stoklardan dolayı yeni modeller gelecek bakalım yazın piyasa fazla iyiydi şu an ne olur bilemeyiz.

Evet yazın saçma derecede iyiydi, öyle ki yazın önceki 4-5 aya göre bile ucuzdu ki 27K'ya 4050'li Nitro 5 aldığıma birazcık pişman bile oldum. Hayırlısı bakalım. Attığınız model iki üründen de kat kat mantıklı zaten.

@Ruindry, Arkadaşım RTX 4060 alacak. Öyle karar verdi. Dediğim gibi arkayı açma taraftarı değildi. Teşekkürler.

İyi de 16GB RAM spesifik şeyler dışında her şey için yeterli ki şu an zaten.
Biliyorum da iş yerinde AUTOCAD programlarından birini çalıştıracaklarmış. O program hakkında bilgim yok, o yüzden bir şey diyemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…